« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
1,2 .. 1,2

Sedam vježbi koje će promijeniti vaše tijelo

Da biste imali novo, utegnuto i fit tijelo dovoljno je svakodnevno ponoviti ovih sedam vježbi koje će napraviti sve što treba

Sklekove možete raditi kod kuće
Sklekove možete raditi kod kuće (DeviantArt)
Više o

tjelovježba

,

plivanje

,

vježbanje

,

trčanje

,

vježbe

,

vožnja bicikla

,

sklekovi

,

preskakanje užeta

,

čučnjevi

,

iskoraci

Vježbanje treba postati dio svakodnevne rutine, a ako mislite da je sve to vrlo komplicirano i zahtjevno, donosimo vam sedam vježbi koje će promijeniti i zategnuti vaše tijelo - a možete ih raditi sami.

Za početak, preskakanje užeta - izuzetno učinkovit kardio trening koji možete raditi bilo gdje, a izgara više kalorija od bilo koje druge vježbe.

Zatim, čučnjevi - zatežu tijelo, izgaraju brdo kalorja, osnažuju i lijepo oblikuju stražnjicu, a mogu se raditi stvarno bilo kada kod kuće i na poslu.

Sklekovi su odlični za ruke, ramena i leđa, a bilo koju vrstu radili, jedino je važno da ih radite barem pet dana tjedno.

Iskoraci - nezamjenjiva vježba za toniranje mišića nogu, također izuzetno praktična jer se lako može raditi i u pauzi na poslu

Plivanje - pokušajte naći vremena za bazen barem jednom tjedno, jer će redovito plivanje razgibati i osnažiti cijelo tijelo

Trčanje - odličan način otpuštanja stresa, sjajno vježbanje koje štiti srce i oblikuje noge, čineći ih tanjim.

Vožnja bicikla - jednako kao i trčanje, sjajno oblikuje noge, utječe na tonus ruku i ramena, čuva srce i pomaže u gubitku viška kilograma.

Stoga, dosta izgovora, krenite već danas!

15.10.2014. 13:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh