« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Ribe - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Ribama donosi dobre vijesti na poslovnom planu, gdje će njihova kreativnost napokon biti prepoznata i dostojno nagrađena

Godišnji horoskop za 2015. za Ribe
Godišnji horoskop za 2015. za Ribe (Metro)
Više o

Ribe

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Ribe godišnji horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Ribama poručuje da je godina posvećena osobnom razvoju, a uz potpunu promjenu imidža možete očekivati prilično dobru godinu kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Kako Neptun nastavlja put kroz područje imidža, sve je moguće - novi režim treninga, promjena frizure i stila oblačenja, pa sve do promjene načina komunikacije s okolnim napravit će od vas novu osobu.

Imidž sanjivog umjetnika nekako vam najbolje odgovara, a uz vaše sklonosti ova će godina biti najbolja za postizanje uspjeha na kreativnom polju. Uz to, takvo će ponašanje privući praktičnu osobu koja će postati poslovni ili i privatni partner Ribama koje nisu u vezi.

Prvih osam mjeseci godine provest ćete prilično zarobljeni poslom, jer vam Jupiterov prolazak područjem posla neće dati mira, stalno će pristizati nove ponude koje nećete moći odbiti jer će biti u skladu s vašim kreativnim zanosom. Ako radite za sebe, to je pravo doba za stvaranje kruga lojalnih klijenata za godine koje dolaze, dok će ostale Ribe dobiti mogućnost promjene posla i dobivanja nove, bolje pozicije u tvrtkama solidne reputacije.

Od sredine ljeta do 17. rujna postoji velika šansa za jedan duži put koji će biti savršena kombinacija posla i uživanja, a jednaka je šansa i za dostizanje nekog zvanja ili certifikata u tom periodu - odlučite što će vam više koristiti u budućnosti.

POSAO

Ambiciozni Saturn provest će prvu polovicu godine, sve do 14. srpnja u vašem području karijere, da bi se ponovno vratio 17. rujna i ostao do kraja godine, što će biti glavno obilježje ove godine na poslovnom planu - uspjeh u svemu čega se iskreno prihvatite.

No, pripazite na financije - čudnovati Uran provest će cijelu godinu u području zarade, što znači da će vam dobar dio novaca jednostavno iscuriti kroz prste, a da ni ne znate kako ste ih potrošili. Istina, Ribama kao znaku koji ne polaže mnogo na materijalno to neće previše značiti, no bilo bi dobro kad biste što više tog novca uspjeli staviti sa strane za tmurnije dane.

Pomrčina Mjeseca 4. travnja donosi i kraj nekih financijskih obaveza koje su vas mučile godinama, pa ta sredstva koja se sad oslobađaju slobodno uložite u poslove i materijal koji vam je potreban kako biste mogli izdržati neke periode neplaćanja koji će se sporadično pojavljivati tijekom godine.

S druge strane, neki poslovi koje radite već godinama jednostavno nemaju nikakvu perspektivu, pa će vam pomrčina Mjeseca 27. rujna doći kao naručena da vam svojom energijom pomogne u raskidanju tih poslovnih odnosa koji vas samo psihički opterećuju, a ne donose vam zaradu koja bi bila iole relevantna za vaše potrebe. 

Ključni datumi:

4. travnja - pomrčina Mjeseca donosi kraj nekih financijskih obaveza
27. rujna - druga pomrčina Mjeseca pomaže raskinuti neperspektivne poslovne odnose

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Ljubav će biti važan dio vašeg života tijekom cijele godine, a naročito u drugom dijelu kad 11. kolovoza Jupiter uđe u vaše područje romantike. Slobodne Ribe srest će osobu koja će ih čudnovato snažno privući, a to se naročito odnosi na dane oko 12. rujna kad će pomrčina Sunca ispuniti vaš privatni život novom i zanimljivom energijom.

U isto vrijeme će Ribe u stabilnim vezama odlučiti da je vrijeme da stanu na ludi kamen i organiziraju vjenčanje, pa ne bi bilo loše već na početku godine odrediti najbliži datum i rezervirati željeno mjesto kako bi vjenčanje bilo stvarno kao iz snova.

Zanimljivo će vam biti sresti osobu koja je vaša potpuna suprotnost, praktična i prizemljena, jer će vam otvoriti nove vidike i pokazati vam kako i suprotnosti mogu biti kompatibilne i sjajno se nadopunjavati u jednoj ispunjujućoj vezi punoj ljubavi i nježnosti.

Romantična Venera proći će kroz područje putovanja u prosincu, pa ne bi bilo loše za to razdoblje isplanirati neki zajednički put na udaljeno mjesto koje ste oduvijek željeli posjetiti - financijska uspješnost ove godine omogućit će vam ispunjavanje i tog sna.

Ključni datumi:

11. kolovoza - Jupiter omogućava susret s vrlo zanimljivom osobom
12. rujna - pomrčina Sunca pravo je vrijeme za vjenčanje

 

ZDRAVLJE

Ribama je zdravlje uvijek negdje na pameti i trude se brinuti o njemu, no užurban ritam koji ćete si ove godine nametnuti mogao bi vas natjerati da zaboravite na to i nađete se sredinom godine u ozbiljnim zdravstvenim problemima vezanim s krvnim tlakom i srcem. No, kako je to posljedica neurednog života, malo više pažnje tijekom ljeta donijet će jesen i zimu bez zdravstvenih problema. 

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 12:00:12
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh