« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Strijelac - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Strijelcima govori o ambicioznoj godini u kojoj će dobiti pregršt prilika za dokazivanje i napredovanje u poslu

Godišnji horoskop za 2015. za Strijelca
Godišnji horoskop za 2015. za Strijelca (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Strijelac

,

Strijelac godišnji horoskop 2015

,

godišnji horoskop 2015

Godišnji horoskop za 2015. Strijelcima predviđa ambicioznu godinu u kojoj mogu pokazati sve svoje mogućnoti i za to biti nagrađeni boljim poslom koji će ispuniti sve njihove snove. Podršku im u tome daje ambiciozni Saturn koji će najveći dio godine provesti u njihovom znaku, tjerajući ih da daju sve od sebe i izvuku sve najbolje što imaju.

Svejedno je hoćete li započeti svoj posao ili preuzeti više odgovornosti na postojećem, sigurno je da ćete uspješno odgovoriti na sve izazove koje nose ova, ne baš laka vremena i za to biti primjereno nagrađeni materijalnim i nematerijalnim dobrima koja će vas zadovoljiti i dati vam satisfakciju za sve godine frustracija i nezadovoljstva.

Odlično su aspektirana i putovanja u prvih osam mjeseci godine, tako da bez razmišljanja prihvatite sve što vam se nudi, a jednako dobra predviđanja su i za obrazovanje, pa bi ova godina mogla biti ona koju ćete pamtiti po napokon stečenoj diplomi ili certifikatu za koji ste se prilično potrudili. Jupiter šalje podršku kako biste svoje obrazovanje uklopili u svakodnevni posao na najbolji mogući način i tako dodatno ojačali svoju poziciju.

Ipak, ova godina neće biti samo poslovno dobra, već i više nego zabavna na privatnom planu gdje će vas Uran gurnuti prema novim ljudima, pretežno buntovnički nastrojenim, a Strijelci u vezama bolje će se povezati s partnerom. No, jednako tako, ova će godina biti zapamćena i kao godina raskida s nekim starim navikama, uključujući i partnerom koji nije u stanju uzvratiti kemiju koju vi osjećate.

POSAO

Godina puna događanja, malo manje intenzivnih nego na privatnom planu smiješi se Strijelcima u području posla i karijere, jer će tijekom cijele godine spretni Pluton ostati u području zarade, što praktično znači da će tokovi novca biti stabilni i omogućavati stavljanje na stranu određenih sredstava za crne dane, što vam se nije dogodilo već godinama. Utjecaj Plutona najviše će osjetiti oni koji rade za proviziju jer će im spretna komunikacija drastično povećati prihode.

Pravo vrijeme za traženje novog posla počinje s 11. kolovozom kad Jupiter ulazi u područje karijere, točno na sredini mirnijeg razdoblja tijekom ljeta kad će Saturn promijeniti znak kojim prolazi. To će biti odlično vrijeme za druženje s obitelji i prijateljima kojima trebate posvetiti bitno više pažnje nego u prethodnom dijelu godine kad su se osjećali lagano zanemareni zbog vašeg ludog poslovnog tempa.

Naime, upravo su takva druženja ono što vam daje najviše energije i hrabrosti za poslovne poduhvate koji su pomalo riskantni, a ove ćete godine upravo biti raspoloženi za takve. Pravi godišnji odmor, nakon više godina, bit će najbolja moguća investicija u uspjeh na poslu.

Za one ambicioznije koji sanjaju o svom vlastitom poslu, ovo je prava godina za takav korak. Pomrčina Sunca 12. rujna dolazi u vašem područuju karijere, pa će svojom čudnovatom energijom privući investitore ili potrebni publicitet za pokretanje novih projekata koji možda i nisu logičan nastavak dosadašnje karijere, ali su vaš skriveni san oduvijek. U ovakvom ruletu imate najveće šanse za dobitak.

Ključni datumi:

11. kolovoza - period za pronalazak novog posla
12. rujna - dan za pokretanje vlastitog biznisa

LJUBAV

Impulzivni Uran imat će tijekom cijele godine najsnažniji utjecaj na vaš romantični život, pa možete očekivati zabavu poput vožnje na vlaku smrti - nevjerojatno ludo, puno uspona i padova sa sretnim krajem. Držite se čvrsto i pokušajte se što više zabaviti i zaboraviti na opasnosti, jer će se sve ipak završiti na način koji vam najviše odgovara.

Slobodni Strijelci susret će vatrenu, buntovnu osobu koja će ih privući na prvu loptu i zapaliti vatru koja se neće moći lako ugasiti. Mali problemi mogu nastati kad prođe prva zaluđenost i strast, no ipak će biti zabavno pronaći zajedničke interese koji bi vezu odveli u mirnije i dugotrajnije vode.

Strijelci u vezama neće imati ništa manje zabavnu vezu jer će zajedno s partnerom odlučiti malo začiniti stvari i vratiti staru iskru koja ih je spojila kroz adrenalinske sportove ili egzotična putovanja. Nekima se smiješi vijest o prinovi u obitelji koju, iskreno, nisu ove godine očekivali, no svejedno će oboje beskrajno uživati u tome.

Najznačajniji datum cijele godine je 27. rujna kad će pomrčina Sunca donijeti novu energiju s ozbiljnim posljedicama - veze koje nemaju svrhe će se raskidati, a u onima koje prežive doći će do novog miješanja karata i značajnih promjena u stilu života.

Ključni datumi

27. rujna - raskid veza koje nemaju budućnosti


ZDRAVLJE

Ludi ritam koji će vas pratiti tijekom gotovo cijele godine vrlo je fizički i psihički zahtjevan, a kako ste u godinu ušli prilično iscpljeni od teške 2014., pripazite da vam se to već na samom početku ne obije o glavu i završite u bolnici na duže vrijeme. Jedna od prvih stvari koje trebate napraviti je kompletan pregled kako biste vidjeli što sve treba napraviti za oporavak. Najugroženiji su jetra i bubrezi, stoga potražite liječnika koji će vam pomoći i dati naputke za zdrav život kako biste ostatak godine imali dovoljno energije za sve napore koji stoje pred vama.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:58:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh