« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
RAK 2015.

Rak - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Rakovima donosi predviđanja o usponima i padovima na poslovnom planu, no zato će kućna atmosfera biti idilična i puna ljubavi

Godišnji horoskop za 2015. za Raka
Godišnji horoskop za 2015. za Raka (Metro)
Više o

Rak

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop za 2015.

,

Rak godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Rakovima nagoviješta godinu promjena, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu, uz jasno naznačena područja na koja treba obratiti pažnju kako bi godina prošla na najbolji mogući način.

Najveća će se bitka cijele godine voditi između privatnog i poslovnog dijela života, naročito pod utjecajem dvije pomrčine Mjeseca, u travnju i rujnu, koje će vam dati snage da raskinete veze koje nemaju budućnosti, bez obzira radi li se o romantičnim ili poslovnim.

Naravno, Rak je po prirodi znak koji cijeni dom iznad svega i uvijek će žrtvovati sve drugo kako bi situacija u kući bila najbolja moguća, no dobar dio pripadnika ovog znaka ove će godine morati preispitati tu strategiju i odlučiti je li ona stvarno najbolja za njih.

Pluton cijele godine prolazi kroz vaše područje partnerstva i mijenja vaš pristup ljubavi, tako da je na tom polju u ovoj godini sve otvoreno. Što se tiče poslovnog dijela života, bit će promjenjive dinamike jer tim područjem vašeg horoskop ove godine vlada Uran, pun iznenađenja i naglih obrata koji mogu biti u oba smjera, pozitivnom i negativnom.

POSAO

Poslovni dio života Rakova u 2015. godine ne može se baš opisati idealnim, štoviše, turneja Saturna po području poslovnih partnerstva u prvih sedam mjeseci godine prilično će iscrpiti ionako tanke rezerve sredstava, a uz to i živaca pripadnika ovog znaka. No, s druge strane, zatvorit ćete neke financijske obaveze koje već neko vrijeme traju poput kredita ili stipendije, što će olakšati nastavak godine.

Dok se Saturn bavi vašim vezama tijekom ljeta, iskoristite povoljne aspekte za neke nove poslovne ideje koje će se moći pokrenuti u tom periodu, jer se Saturn vraća po vaš novac 17. rujna. Stoga, od svake zarade tijekom godine obavezno odvojite koliko možete i pospremite u čarapu, trebat će vam.

Dodatni problem s financijama može biti činjenica da postoji velika vjerojatnost da vaš partner izgubi posao ili odluči završiti neko davno započeto školovanje ili edukaciju, što znači da će donošenja novca u kuću biti samo na vama. Ipak, nije sve tako crno - Jupiter je od početka godine do sredine kolovoza u području zarade, pa unatoč ogromnim troškovima ipak nećete morati ulaziti u nove kredite ili posuđivati od obitelji i prijatelja.

Karijera će imati uspone i padove pod snažnim utjecajem Urana tijekom cijele godine, a glavna lekcija koju morate naučiti u 2015. godini jest - ne brinite toliko o budućnosti. Ma kako sve izgledalo crno, imate dovoljno znanja i sposobnosti za izvlačenje iz naizgled bezizlaznih situacija, u slučaju da zadržite mir i koncentraciju.

Ključni datumi:

10. kolovoza - Jupiter izlazi iz područja zarade, potreban oprez s financijama
17. rujna - dodatne poteškoće s financijama koje će trajati do kraja godine

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Pluton jest najudaljeniji planet Sunčevog sustava, no njegov je utjecaj snažan i razoran u nekim slučajevima, što će Rakovi najbolje osjetiti na svojoj koži tijekom ove godine na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se zaljubiti u dominantnu osobu snažnog karaktera, tako da će imati problema s održavanjem vlastitog identiteta.

No, glavni savjet za Rakove u ovoj godini je - zadržite sve svoje vrijednosti, uvjerenja i snove i samo tako uđite u novu vezu, kao ravnopravan partner jer će svaka druga varijanta vrlo brzo postati pogrešna i poželjet ćete pobjeći glavom bez obzira. Postavite granice i branite ih do zadnjeg daha, makar to značilo i prekid, nećete zažaliti zbog takve odlučnosti.

Rakovi u vezama osjetit će udarce Plutona na različite načine, od mogućeg preseljenja zbog partnerovog novog posla pa sve do davanja otkaza zbog brige za djecu ili bolesnog rođaka. U svakom slučaju, dobro analizirajte svoj odnos, promotrite još jednom sve one sitnice koje vam idu na živce i odlučite ima li vaša veza budućnost ili ne.

Ozbiljni Saturn dodatno će zakomplicirati stvari kad retrogradno uđe u vaše područje romantike između 15. srpnja i 17. rujna, jer će se tada u vašem životu ponovno pojaviti neka osoba s kojom ste bili romantično vezani u prošlosti - slobodni Rakovi trebaju dva puta razmisliti prije nego što se odluče ponovno započeti vezu, jer prošli je put završilo jako loše.

Ključni datumi:

4. travnja - pomrčina Mjeseca uzrokuje probleme u vezama
27. rujna - pomrčina Mjeseca donosi nove i neočekivane poslovne ponude

ZDRAVLJE

Zdravstvene tegobe vrebat će na Rakove tijekom cijele godine, osim kratkog perioda od sredine srpnja do sredine rujna, kad će stres biti najmanji ove godine. Ostali dio godine obilježit će izuzetno visoke razine stresa kao posljedice velikih promjena na poslu i u vezi. Kako vam ne bi zdravlje bilo trajno narušeno, jednostavno morate naći ispušni ventil koji će učinkovito uklanjati stres, a za Rakove bi bilo najbolje da počnu trčati.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:55:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh