« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
OVAN - 2015.

Ovan - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za Ovna za 2015. donosi godinu koja će biti znatno bolja od nekoliko prošlih kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu

Ovan - godišnji horoskop za 2015.
Ovan - godišnji horoskop za 2015. (Metro)
Više o

godišnji horoskop

,

Ovan

,

Ovan godišnji horoskop 2015

,

godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

,

horoskop 2015

Godišnji horoskop za 2015. za Ovna govori o godini koja će u prvom dijelu biti ispunjena zabavom, romansama i dobrim raspoloženjem, da bi se nakon 11. kolovoza težište prebacilo na poslovne aktivnosti sve do kraja godine.

Kako Uran i dalje polako plovi vašim znakom, to vas na neki način izdvaja iz gomile i privlačite pažnju ma gdje bili, pa će sve to zajedno imati odličan utjecaj na slobodne Ovnove koji će u prvih sedam mjeseci godine bez problema pronalaziti partnere. No, pripazite na pomrčinu Sunca 4. travnja koja može donijeti kratkotrajne probleme.

Ovakvi planetarni utjecaji sjajno će se odraziti i na vašu kreativnost, pa se slobodno možete posvetiti svojim umjetničkim hobijima - pisanju, slikanju ili glazbi. No, 11. kolovoza počinje radno intenzivno razdoblje u kojem ćete također napredovati na poslu ili, ako radite za sebe, nalaziti nove klijente i uspostavljati kvalitetne suradnje.

U slučaju da ste odlučili podići svoje obrazovanje na višu razinu, najbolje vrijeme za to je sredina rujna do kraja godine, kad biste mogli završiti neke tečajeve ili studij koji ste započeli ili se odlučiti za neke nove izazove na tom području.

POSAO

Najbolje razdoblje za odličnu zaradu je između kraja ožujka i početka svibnja, jer će tada vaš vladar Mars prolaziti područjem zarade u vašem horoskopu. Usred tog razdoblja moguće je i značajno napredovanje na poslu zbog izuzetno povoljnog aspekta Marsa i Plutona koji će vam dati veliku prednost pred konkurencijom.

Glavna odlika ove godine na poslovnom i financijskom planu je promjena na bolje pod snažnim utjecajem Plutona na područje zarade u vašem horoskopu, što će biti posljedica izraženijih liderskih sposobnosti i sjajnog osjećaja za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka.

Ljeto će biti odlično razdoblje za uspostavljanje dugoročne financijske sigurnosti i pospremanja viška sredstava u sigurnije varijante ulaganja poput životnih osiguranja koja mogu poslužiti kao mirovina jednoga dana. Nakon toga dolazi intenzivno razdoblje u kojem ćete biti tražena roba, što trebate obavezno kvalitetno iskoristiti.

Ključni datumi:

21. travnja - dan odluke o novom poslu, izuzetno povoljna konstelacija

11. kolovoz - početak intenzivnog poslovnog razdoblja

9. rujna - do kraja godine izuzetno povoljno razdoblje za obrazovanje

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Kao što smo već rekli, prvi dio godine sjajno je aspektiran za bilo kakve romantične poduhvate. Slobodni će Ovnovi pronalazit partnere bez problema, a oni koji su u dugotrajnoj vezi ili braku osjećat će se kao na drugom medenom mjesecu, sve pod budnom paskom Jupitera.

No, niti ostatak godine neće biti puno lošije, zapravo, s priličnom se sigurnošću može reći da će 2015. na romantičnom planu biti rijetko dobra godina za pripadnike ovog znaka. Jedan mali hint - obratite posebnu pozornost na osobe s izrazito bujnom kosom ili one koji je uopće nemaju, među njima se kriju novi partneri.

Posebno će zanimljivo biti ljeto kad će Saturn putovati područjem intimnosti u vašem horoskopu, tako da svaku ljetnu romansu morati pažljivo odabrati jer će slobodnim Ovnovima upravo taj dio godine biti ključan za odabir partnera za dugotrajnu vezu.

Romantično putovanje ostavite za kraj godine, jer će u to doba biti najjači pozitivan utjecaj romantične Venere koja će vam pomoći da se još više zbližite s partnerom.

Ključni datumi:

4. travnja - problemi u vezi zbog pomrčine Mjeseca

27. rujna - dodatni problemi ponovno povezani s pomrčinom Mjeseca

ZDRAVLJE

Pozitivni aspekti i utjecaji na znak Ovna u ostalim područjima pokazat će svoju snagu i na planu zdravlja koje će pripadnicima ovog znaka tijekom 2015. godine zadavati najmanje problema. Ipak, nije loše ostati u kondiciji i iskoristiti ljeto za odmor i skupljanje snage za poslovno napornu jesen i kraj godine. Ključna je zdrava prehrana koja inače nije baš omiljena ovom znaku, promijenite neke prehrambene navike i nećete imati nikakvih problema.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:53:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh