« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Škorpion - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Škorpionima obećava zanimljivu godinu u kojoj će se dogoditi važne stvari na privatnom planu

Godišnji horoskop za 2015. za Škorpiona
Godišnji horoskop za 2015. za Škorpiona (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

škorpion godišnji horoskop

,

Škorpion

,

Škorpion godišnji horoskop 2015

,

godišnji horoskop 2015

Godišnji horoskop za 2015. Škorpionima donosi dobre vijesti kako na privatnom, tako i na poslovnom planu zahvaljujući ozbiljnom Saturnu u području osobnosti i Jupiteru u području karijere, što će značajno popraviti situaciju narušenu zbivanjima u godini prije.

Škorpioni su, željeli to priznati ili ne, prilično tašti, pa im ovakva godina u kojoj mogu mirno pokazivati sve svoje kvalitete dolazi kao naručena onima koji žele promijeniti karijeru i ubaciti se u nešto drugo - odlično su aspektirani industrija zabave, luksuzna dobra i kocka. Visoka pozicija u biznisu koji uključuje bogate klijente i skupu robu nije nemoguća misija.

Kako će u vašem području zarade cijelu godinu provesti ozbiljni Saturn, veći priljev novca neće vas pokvariti, štoviše, naučit ćete štedjeti i stavljati na stranu za crne dane. Jedini period kad trebate malo više paziti jest od sredine srpnja do sredine rujna, a to ćete vrijeme provesti rješavajući probleme okoline i pomažući ljudima upravo svojim menadžerskim sposobnostima, što će se sve ponovno odraziti na povećani priljev novca do kraja godine.

Uz to, ove ćete godine naučiti kako govoriti ono što mislite i misliti što govorite, jer je vaš vladar Pluton cijele godine u području komunikacije koja će postati jasna, jezgrovita i učinkovita. Lako ćete uvjeriti druge da slijede svoje snove i pomagati im na tom putu, a uvijek ćete imati i pravu riječ utjehe po potrebi.

POSAO

Dobar dio godine novca neće biti dovoljno za sve vaše prohtjeve na što utječe Saturnov prolazak kroz područje zarade, no nije problem u količinama novca koji stiže, nego u količinama koje trebaju otići dalje zbog nekih poteza koje ste povukli prije - krediti i razni drugi oblici zaduživanja dolaze na naplatu i trebate biti vrlo oprezni i štedljivi.

Ipak, sredinom godine dolazi razdoblje obilja u kojem ćete pronaći novi posao ili nove izvore zarade i srediti neke najakutnije financijske poteškoće do kraja, no jedino u slučaju ako ne zaboravite da je taj period kratak i da s jeseni dolaze nove financijske obaveze koje ćete trebati servisirati vrlo uredno kako se ne bi našli u neočekivanim problemima.

Dio problema dolazi i od povremenih poslova koje uporno prihvaćate u nadi da će postati trajni, no to još uvijek ne dozvoljava Uran svojim utjecajem na vaše područje dnevnih obaveza. Ukratko, ova je godina prilično zahtjevna za one koji rade na postotak, jer će se izmjenjivati razdoblja uspješnih prodaja s danima i tjednima suše.

No, prvi dio godine odlično je aspektiran za pronalaženje stalnog novog posla, na kojem ćete morati pokazati sve što znate i svakodnevno se dokazivati kako biste ušli u rutinu i stekli sigurnost, kao i poštovanje kolega i nadređenih. To će vam oduzimati priličnu količinu vremene i donositi manje novca nego što ćete očekivati na početku, no kad savladate sve trikove novog zanata, sljedeća će godina biti nemjerljivo bolja.

Ključni datumi:

11. kolovoza - prihvatite ponudu za novi posao par dana prije ili poslije ovog datuma

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Kako je idealistični Neptun u vašem području romantike, ovo je prava godina za kvalitetno rješenje na privatnom planu - slobodni Škorpioni pronaći će srodnu dušu s kojom će ostvariti trajnu vezu, a Škorpioni u dugotrajnim vezama i braku prisjetit će se razloga zbog kojih su zavoljeli partnera i na neki način obnoviti stari žar i zavjete vjernosti.

Iako će vas neki optužiti da na svijet gledate s previše optimizma, nemojte im zamjeriti jer nisu svjesni kakve su se sve promjene dogodile u vama i što je to sve bilo potrebno da vam život postane lijep. Pomozite im da shvate, bez nagovaranja, jednostavnim riječima istine koje pogađaju na pravo mjesto.

Područje romantike naročito će zagrijati pomrčina Sunca 20. ožujka što će te dane učiniti najboljim izborom za zaruke, a nije nemoguće ni da dođe sretna vijest o trudnoći. Što se tiče vjenčanja, idealno vrijeme su dva tjedna nakon mladog Mjeseca 17. svibnja, a ako ste to već obavili, bilo bi dobro odabrati taj period za novi medeni mjesec s partnerom.

Slobodni Škorpioni ipak će morati pričekati cijelu godinu kako bi pronašli osobu koja im najviše odgovara, jer je pravo vrijeme za novu ljubav u prosincu, kad zavodljiva Venera uđe u vaš znak i učini vas potpuno neodoljivim suprotnom spolu. Škorpioni u vezama zadnji će mjesec 2015. provesti obasuti pažnjom partnera i na najbolji način završiti godinu.

Ključni datumi:

20. ožujka - najbolji dani za zaruke ili dolazak vijesti o trudnoći
17. svibnja - početak dvotjednog perioda idealnog za vjenčanje ili drugi medeni mjesec

ZDRAVLJE

Zdravlje će Škorpione odlično služiti tijekom cijele godine pod uvjetom da ne zaborave na sve odluke koje su donijeli o zdravom načinu života i tjelesnoj aktivnosti. Energičnom znaku poput Škorpiona sjedilački je način života najgora moguća varijanta, tako da u nedostatku kretanja tijekom dana moraju pronaći ventil za otpuštanje stresa u vidu nekog organiziranog vježbanja. Ljubitelji ekstremnih sportova doći će na svoje, a kako su aspektirane samo minorne ozljede, slobodno se prepustite užicima. Ipak, bez dobre zaštitne opreme vaši su ekstremiteti u opasnosti od ozbiljnijih lomova, stoga, pripazite.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:58:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh