« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Jarac - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Jarcima predviđa godinu punu osobnih promjena koje će biti na bolje, što će okolina prihvatiti s oduševljenjem

Godišnji horoskop za 2015. za Jarca
Godišnji horoskop za 2015. za Jarca (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Jarac

,

Jarac godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Jarcima donosi dobre vijesti - pred njima je godina velikih osobnih promjena zahvaljujući prolasku Plutona kroz područje imidža, što će dovesti do promjene izgleda i ponašanja na bolje u različitim aspektima, od novog stila do zdravog života i vježbanja za povratak u davno izgubljenu formu, što će se sve povoljno odraziti na privatni i poslovni život.

Glavni ciljevi godine su jednostavni - postati zdravija i sretnija osoba tijekom godine, a upravo će promjene koje vam se motaju po glavi napraviti najveći dio posla kad ih prebacite na fizičku razinu. Promjena životnog stila neće proći nezapaženo, što vam može samo koristiti i dati novu energiju da ustrajete u svojim planovima za preobrazbu koji uključuju i raskidanje privatnih i poslovnih veza koje nisu dobre za vas.

Godina će biti povoljna i u financijskom smislu, pa bi bilo dobro razmisliti o nekom obliku štednje kako biste povećani priljev sredstava iskoristili za doba kad će novca biti manje. Jupiter, planeta ekspanzije početkom godine ulazi u vaše područje zarade što će vam omogućiti lakšu i jednostavniju provedbu svih planova koje ste napravili.

Drugi dio godine možete posvetiti obrazovanju, jer nakon prelaska Jupitera u područje intelekta, otvorit će vam se mogućnosti završetka nekih edukacija koje ste davno počeli, no nikako da ih privedete kraju i to u formalnom i neformalnom obrazovanju. Što se tiče privatnog života, godinu bi bilo dobro provesti u introspekciji i analizi veza, kako biste se što prije riješili onih koje vam ne odgovaraju.

POSAO

Prijelomni trenutak vaše karijere vjerojatno će se dogoditi 4. travnja, kad će vas pomrčina Mjeseca jednostavno natjerati da ostavite posao koji vas ne vodi nikuda i pronađete novi koji će više odgovarati vašem znanju i ambicijama. Zaboravite na tradicionalnu tvrdoglavost i okrenite novi list, nećete požaliti jer su vam planete izuzetno naklonjene ove godine.

Razloga za otkaz može biti još - njega bolesnog rođaka jedan je od njih, a mogućnost školovanja i stjecanja vještina koje su tražene druga, no to radije ostavite za drugu polovicu godine. Ionako ćete morati malo skrenuti pogled s ciljeva zacrtanih za karijeru kako biste se više posvetili obitelji, na što će vas natjerati prolazak Urana kroz područje doma i obitelji.

No, nemojte to shvaćati tragično, već kao priliku za promjenu koja se već dugo kuha u vama, a nikako da skupite hrabrosti za nju. Dozvolite ovoj godini da izvrši sve utjecaje na vaše stavove i vjerovanja, jer opiranjem nećete postići apsolutno ništa dobro.

Najbolji dani za napredovanje na poslu dolaze iza 12. studenoga kad će dinamični Mars uletjeti u vaše područje karijere i svojom razaračkom energijom ponijeti vaše želje i planove na novu razinu, dajući vam pritom snage za rušenje apsolutno svih prepreka koje se nalaze pred vama. Ako se dobro pripremite, u tom ćete periodu dobiti posao iz snova - ispolirajte CV, poradite na komunikacijskim vještinama i ne dozvolite da vas urođeni konzervativizam sputava, pa ćete godinu završiti na novom radnom mjestu kakvo ste uvijek željeli.

Ključni datumi:

11. siječnja - ulazak Jupitera u područje zarade
4. travnja - pomrčina Mjeseca idealna za davanje otkaza

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Prvi dio godine donosi mogućnost strastvene ljubavne afere koja će najviše odgovarati slobodnim Jarcima jer će napokon pronaći osobu koja može zadovoljiti njihove kriterije, a takvi će osjećaji biti obostrani. S druge strane, Jarci u vezama postići će potpuno novu razinu bliskosti s trenutnim partnerom što će dovesti do braka ranije nego što su očekivali.

Naime, promjene koje se događaju u vama usmjerene su isključivo na pozitivnu stranu, a čestom introspekcijom (kojoj ćete ove godine biti izuzetno skloni) doći ćete do zaključaka što je sve potrebno kako bi vaš privatni život dobio novu kvalitetu i postao ključan dio vašeg profesionalnog uspjeha.

Ako imate tajnu simpatiju kojoj se ne usuđujete pristupiti, hrabrost ćete skupiti oko 20. ožujka kad će pomrčina Sunca dati taj zadnji impuls potreban za jasno izražavanja svojih osjećaja. Nije loše započeti s pismom koje će utrti put uzbudljivoj vezi. Jarci u vezama mogu ove dane iskoristiti za neki odličan poklon partneru iz čistog mira, kako bi pokazali koliko ga cijene.

U slučaju da imate planove za zaruke ili vjenčanje, odredite datum između 17. ožujka i 10. travnja, u trenucima kad romantična Venera prolazi kroz područje romantike u vašem horoskopu, a drugi povoljan vremenski okvir je između 7. svibnja i 5. srpnja. To vrijeme možete iskoristiti i za zajedničko putovanje na kojem ćete riješiti probleme koji su se pojavili u vezi.

Ključni datumi:

17. ožujka - ulazak Venere u područje romantike u horoskopu

20. ožujka - pomrčina Sunca daje hrabrost za izražavanje pravih osjećaja

ZDRAVLJE

Male smetnje koje ćete osjećati s probavom početkom godine mogle bi postati ozbiljan problem ukoliko ih odlučite zanemariti i nastaviti s jednakim tempom života. Ovo je godina promjena na svim planovima, pa je logično da ćete morati početi posvećivati puno više pažnje svom zdravlju. To se naročito odnosi na prehrambene navike koje vam svojom neadekvatnošću samo štete - ne morate postati ljubitelj zdrave hrane, ali definitivno trebate neke promjene na svom prilično jednoličnom i nezdravom meniju. Uz to kombinirajte duge šetnje svakoga dana, i do kraja godine ćete se fizički osjećati bitno bolje.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:59:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh