« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Vaga - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Vagama predviđa transformacije, kako iznutra tako i izvana, a ništa manje zanimljiv neće biti ni poslovni život

Godišnji horoskop za 2015. za Vagu
Godišnji horoskop za 2015. za Vagu (Metro)
Više o

Vaga

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Vaga godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Vagama donosi promjene imidža i širenje horizonata novim iskustvima, naročito zbog snažnog utjecaja pomrčine Mjeseca 4. travnja. Vrijeme skrivanja je prošlo, došlo je doba pokazivanja svih kvaliteta i vještina kako bi vaša okolina postala svjesna što ste sve u stanju napraviti u kratkom vremenu.

Promjene mogu ići od nove boje kose ili frizure preko stila oblačenja do potpune promjene karijere, no budite sigurni da će se dogoditi. Naime, one će biti samo površinska mijena koja će pokazati duboke promjene u vašim stavovima i načinu na koji doživljavate život i svijet oko sebe. Na sreću, sve će te promjene biti na bolje, tako da ćete na kraju profitirati u svim segmentima života.

Prva polovica godine bit će ispunjena socijalnim obavezama zbog snažnog utjecaja Jupitera u vašem području prijateljstva, a da ne bi sve završilo partijanjem i zabavom, upoznat ćete barem jednu vrlo utjecajnu osobu koja će vam rado pomoći u nekim projektima. Nakon 11. kolovoza možete malo usporiti tempo, više se posvetiti sebi i odlascima u prirodu.

Ono što biste svakao trebali napraviti tijekom godine jest posvetiti se zanemarenom obrazovanju, jer će vas u tome podržavati ambiciozni Saturn u vašem području intelekta, pa se bacite na proučavanje novih tehonologija što će vam biti izuzetno korisno u poslu.

LJUBAV

I ova je godina u znaku klatna - malo dobrog, malo lošeg jer se Uran i dalje mota po području partnerstva potičući nesporazume koje i inače imate zbog pomalo buntovničke naravi partnera koja vas je na početku i privukla, no sad ponekad izaziva nerazumijevanje. Česte svađe dojadile su već i jednom i drugom, pa ako ste u takvoj vezi, bilo bi vrijeme da izađete iz nje.

Pomrčina Mjeseca 27. rujna bit će prijelomna točka za sve toksične veze osoba rođenih u znaku Vage, jer će na otvoreno izaći svi problemi i nesporazumi koji se više neće prešućivati, nego će se početi rješavati, a ishodi su potpuno otvoreni - sve od nastavka veze na novim temeljima do prekida i razlaza s partnerom.

Vage koje nisu u vezama imat će problema s pronalaženjem odgovarajućeg partnera, pa kad već planete nisu ove godine naklonjene takvom raspletu situacije, bolje je ne forsirati. Prigrlite svoju slobodu, iskoristite to vrijeme koje imate za nešto konstruktivno i oplemenjujuće, veza će već doći kad se poklope sve okolnosti.

Obiteljske obaveze oduzimat će vam puno vremena ove godine, a i tamo možete očekivati znatne promjene, tako da je najbolje osigurati dovoljno vremena za sebe i pronaći zdraviji način života kako bi se mogli odmoriti od svega što vam se događa.

Ključni datumi:

4. travnja - pomrčina Mjeseca koja donosi probleme u vezi
27. rujna - pomrčina Mjeseca koja rješava neugodne situacije u vezama

POSAO

Sam početak godine ne donosi previše novosti, nastavlja se rutina iz protekle godine, a prvi izazov dolazi oko 20. ožujka kad će pomrčina Sunca donijeti novu, eksplozivno snažnu energiju u područje dnevnih obaveza - nov, zanimljiv i uzbudljiv projekt na poslu koji može iz temelja promijeniti vaš položaj na radnom mjestu na bolje.

Novčani tijekovi će kroz cijelu godinu biti relativno stabilni, jedino sušnije razdoblje bit će lipanj i srpanj, tako da je godišnji odmor bolje ostaviti za kraj kolovoza kad će novaca biti kao i inače. Iskoristite to razdoblje kako biste naučili živjeti skromnije, što će vam dobro doći da prebacite fokus svog interesa s materijalnog na nematerijalno i pronađete nove ideje.

Vage bez posla, s druge strane, imaju sreće jer će im se nove poslovne mogućnosti otvoriti već na samom početku godine, nakon što pun Mjesec 4. siječnja ispuni svojom energijom njihovo područje karijere. Odaberite posao koji će vas ispunjavati, a ne tjerati da se ujutro dižete bez volje i energije.

Glavna prilika za zaradu dolazi tek pred kraj godine, sredinom studenoga kad će mladi Mjesec ući u područje zarade. Nova energija može vam donijeti lukrativan posao vezan za državu ili religiju, a od uspjeha tog poduhvata ovisit će i vaši daljnji angažmani koji bi sljedeću godinu mogli pretvoriti u izuzetno uspješnu, onakvu kakvu dugo niste imali.

Ključni datumi

4. siječnja - pun Mjesec donosi nove poslovne prilike
20. ožujka - pomrčina Sunca uvodi vas u nove projekte

ZDRAVLJE

Turbulentna godina na privatnom i poslovnom planu lako može ostaviti vidne posljedice na vaše zdravlje, jer ćete zaboraviti na sve savjete o zdravoj prehrani i važnosti kretanja. Stoga, kad god možete kuhajte sami obroke od provjerenih namirnica, a bilo bi idealno kad bi ih nosili sa sobom na posao. U suprotnom će vam brza restoranska hrana stvoriti ozbiljne probleme s probavom, a nedostatak kretanja uz masnu hranu punu šećera nabacit će vam nekoliko kilograma viška u vrlo kratkom vremenu. Kako bi zaštitili srce, obavezno vježbajte. 

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:57:33
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh