« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Djevica - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Djevicama će pojasniti da je privatni život ove godine puno važniji od poslovnog i potrebu da čuvaju zdravlje

Godišnji horoskop za 2015. za Djevicu
Godišnji horoskop za 2015. za Djevicu (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Djevica

,

Djevica godišnji horoskop

,

horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop za 2015.

,

Djevica godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Djevicama donosi dobre vijesti na privatnom planu, jer će im upravo taj segment života donijeti najviše sreće ove godine. Pomrčina Sunca 20. ožujka dogodit će se u vašem području partnerstva, što je idealno za pravu romansu kao iz ljubavnih romana. Slobodne Djevice bi u tim danima mogle pronaći posebnu osobu s kojom će odmah uspostaviti sjajan kontakt.

Djevice koje su već u vezi očekuje vrlo izvjesno vjenčanje, a one u braku pažnja partnera kakvu nisu doživjeli već godinama, pa bi bilo vrijeme da malo korigiraju i svoje stavove o iskazivanju nježnosti.

Uz sve to, Jupiter ulazi 11. kolovoza u vaše područje osobnosti, što će Djevice gurnuti pod svjetla reflektora i omogućiti im da napokon pokažu sve svoje dobre strane koje inače prilično samozatajno skrivaju od javnosti. Ukratko, sjajno razdoblje za sve Djevice koje se bave nekom vrstom izvedbenih umjetnosti, a onima koji više vole biznis, pravo vrijeme za pokretanje vlastitog posla o kojem sanjaju već nego vrijeme.

No, neće vas zaobići ni obaveze prema obitelji, pa je vrlo izgledno da ćete se ili upustiti u neko renoviranje životnog prostora ili ćete se morati brinuti o starijem rođaku.

POSAO

Početak godine neće donijeti ništa nova, no već 4. travnja treba biti prilično oprezan jer bi nadolazeća pomrčina Mjeseca u području zarade mogla uzrokovati otkaz ili gašenje tvrtke u kojoj trenutno radite. No, nije sve tako crno - to će vam dati priliku da nađete kreativniji posao koji će vas ispunjavati i omogućiti vam odlazak na posao bez grča u želucu.

Još povoljnije vrijeme za pokretanje novog posla je period od 11. kolovoza do kraja godine kad će Jupiter ući u vaše područje osobnosti, ističući i snažeći vaše talente i kreativnost. To je odlična prilika da prestanete raditi za druge i počnete zarađivati onoliko koliko stvarno zaslužujete svojim znanjima i vještinama. Imajte to na umu kad počnu neprilike na poslu.

Financijske neprilike mogu prestati 27. rujna kad nastupa druga pomrčina Mjeseca u godini, jer će njena pozicija ovoga puta biti vrlo pozitivna, i to u vašem području financija. Priliku da se oslobodite dužničkog ropstva na raznim karticama ili kreditima jednostavno se ne smije propustiti, nemojte neočekivane dobitke potrošiti na druge stvari, osobna sloboda koju ćete kasnije osjećati ne može se platiti.

Uz sve to, ne trebate se sramiti prihvatiti ponudu za financijsku pomoć od drugih, jer će se raditi o bliskim osobama koje vas iskreno vole i vaš se urođeni ponos ne bi smio ispriječiti na putu još dubljeg povezivanja s njima. Naučite se primati, do sada ste uvijek davali.

Ključni datumi:

4. ožujka - pomrčina Mjeseca koja utječe na promjenu posla
27. rujna - pomrčina Mjeseca koja će donijeti financijsku dobit

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Ljubav će biti glavna pokretačka snaga Djevica ove godine, jer idealistični Neptun i dalje plovi vašim područjem partnerstva. Nemojte se iznenaditi ako vam ljubavni život počne nalikovati na bajku, jer su svi aspekti upravo tako postavljeni ove godine.

Djevice u vezi moći će ponovno uživati u nepodijeljenoj pažnji partnera, što će definitivno osvježiti dugotrajne veze koje su djelomično upale u rutinu, a svježije će veze jednostavno produžiti onaj početni zanos i zaljubljenost na još jednu godinu, što će postaviti vezu na toliko čvrste temelje da bi se trebalo dogoditi čudo da se ikad raspadne.

Pomrčina Sunca u području partnerstva 20. ožujka označit će važnu točku preokreta u romantičnim vezama, i to u smjeru zaruka ili vjenčanja, zavisno od faze veze u kojoj se trenutno nalazite. No, nije to sve - osobe u dugotrajnim i čvrstim vezama razveselit će i dobra sreća partnera koji će dobiti znatnu povišicu ili napredovanje na poslu, što će se odraziti i na veću kvalitetu veze.

Sjajni aspekti Jupitera i Plutona cijelu će godinu obasjavati sve segmente vašeg privatnog života i možete mirno uživati u svojoj vezi, a u slučaju da ste još uvijek sami, ovo je godina u kojoj možete pronaći partnera koji će vam savršeno odgovarati.

Ključni datumi:

20. ožujka - pomrčina Sunca donosi odluku o zarukama ili vjenčanju
11. kolovoza - Jupiter ulazi u područje osobnosti, prilika za novu vezu

ZDRAVLJE

Djevice se neće moći pretjerano žaliti na zdravlje tijekom cijele 2015. godine, no ipak je dobro obaviti preventivni pregled početkom godine kako bi ustanovili je li stresna 2014. ostavila neke trajnije posljedice na vaše zdravlje. Uobičajeni problemi s prehladama mogli bi biti izraženiji u proljeće, a sveprisutni stres ove će godine ipak biti nešto manji zbog odličnih odnosa u obitelji. No, zdravija prehrana ne bi škodila.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:56:59
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh