« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
2015.

Vodenjak - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Vodenjacima otkriva da je došlo vrijeme da nauče prihvatiti ljubav i naklonost drugih osoba na topao način

Godišnji horoskop za 2015. za Vodenjaka
Godišnji horoskop za 2015. za Vodenjaka (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Vodenjak

,

Vodenjak godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Vodenjacima donosi predviđanja o godini u kojoj će imati sve pretpostavke da svoj život napokon organiziraju baš onako kako žele, bez obzira na sve zapreke koje bi se mogle pojaviti na putu. Uran, vladar Vodenjaka nastavlja svoj put kroz područje obrazovanja, što znači da će svako specijalističko znanje koje vam je potrebno za napredovanje postati dostupno na neki način, pa iskoristite priliku!

Kao i nekim drugim znakovima, i Vodenjacima će pomrčina Sunca 20. ožujka donijeti sjajnu poslovnu priliku - novi posao koji bi trebalo brzo prihvatiti jer ponuda neće dugo stajati na stolu. Kako će posao biti uzbudljiv i dobro plaćen, ne biste trebali previše razmišljati.

Bez obzira na urođeni neovisni duh, slobodni će Vodenjaci odlučiti ući u romantični odnos s posebnom osobom pod utjecajem Jupitera koji će od 1. siječnja do 11. kolovoza biti u području romantike, a kako će se raditi o toploj i suosjećajnoj osobi, to će biti sjajan potez. Jednako dobro će proći i Vodenjaci u vezama - osjećat će se kao na drugom medenom mjesecu s partnerom.

Unatoč svim dobrim aspektima, potreban je oprez pri odabiru prijatelja i osoba za druženje, jer će ozbiljni Saturn broditi područjem socijalnih kontakata u prvoj polovici i zadnjoj trećini godine, što će prilično raščistiti situaciju - svi koji nisu iskreni i prijateljski nastrojeni neće više biti u vašem krugu, dok će pravi prijatelji cijele godine biti pri ruci kad zatreba.

POSAO

Područje zarade ove je godine pod utjecajem idealističnog Neptuna, što je za Vodenjake odlična vijest jer je za vas posao puno više od mjesta na koje idete zaraditi novac za plaćanje računa. Slijedite svoje instikte u vezi posla i pričekajte do 20. ožujka kad će vam pomrčina Sunca otvoriti priliku da dobijete posao iz snova - ne oklijevajte i prihvatite bez puno razmišljanja, jer ponuda neće biti dugo aktualna.

Drugi intenzivan period bit će od 15. srpnja do 17. rujna kad će ambiciozni Saturn poslati svoj utjecaj na područje karijere i otvoriti vam priliku za unaprjeđivanje liderskih sposobnosti - ili će vam se otvoriti mogućnost sjajne edukacije, a oni najambiciozniji će otvoriti svoju firmu i postići uspjeh kakav nisu mogli ni sanjati.

Naravno, za sve to će trebati vrijedno raditi, da ne bi pomislili da će vam sve pasti s neba u krilo. Od početka godine krenite snažno i beskompromisno, ne dozvolite da vaše ideje prolaze nezapaženo već se izborite za njih - jedino na taj način možete na sebe privući svjetla reflektora. Ma kako se to vama sve činilo lako i jednostavno, za većinu će vaš način postizanja ciljeva ostati misterija.

Nakon 11. kolovoza možete očekivati značajniju financijsku injekciju u vidu nasljedstva ili neke pravne nagodbe koja već godinama skuplja prašinu po ladicama. Uz to, druga pomrčina Sunca 12. rujna može donijeti potpuno neočekivani dobitak u vidu nagrade za neki sjajno odrađen projekt ili lukrativan ugovor. Višak novca nemojte odmah rasuti na luksuz, spremite većinu za daljnja ulaganja.

Ključni datumi:

20. ožujka - pomrčina Sunca donosi ponudu za novi posao koja se ne odbija
12. rujna - druga pomrčina Sunca donosi neočekivani dobitak

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Ova godina mogla bi biti najromantičnija godina koje ćete se sjećati, jer će se blagotvorni utjecaj moćnog Jupitera protezati tijekom cijele godine područjima veza i intimnosti. Prvi dio godine rezerviran je za partnera s kojim ćete proživljavati drugi medeni mjesec, a slobodni će Vodenjaci naići na toplu i dragu osobu koja će ih jednostavno oboriti s nogu i pokazati im kako veza zapravo može izgledati.

Vodenjacima će ovakav rasplet situacije na početku biti pomalo čudan, no uskoro će Jupiter otopiti njihovu unutarnju hladnoći i omogućiti im da počnu uzvraćati novom partneru, Vodenjaci u vezama će uživati u novopronađenoj toplini s partnerom koji neće biti ništa manje začuđen ovom pozitivnom promjenom u ponašanju.

Jupiter 11. kolovoza mijenja znak, što će vas uskladiti s onim strastvenim dijelom vaše osobnosti i učiniti vas boljom osobom za okolinu - željet ćete pomagati i davati što više, a ako vam to ne ide od ruke, posegnite za savjetima prijatelja čijim ste se jednakim karakteristikama do sada posprdno smijali. Dijeliti je super, dragi Vodenjaci, vrijeme je da naučite kako se to radi.

No, možda i najznačajniji događaj u privatnom životu dogodit će se tijekom pomrčine Sunca 12. rujna kad će vam se otvoriti cijeli novi svijet osjećaja koje do tada niste poznavali i napokon ćete biti sposobni prihvatiti ljubav i naklonost koju vam pruža partner. Uživajte!

Ključni datumi:

11. kolovoza - Jupiter mijenja znak i otvara vas novim iskustvima
12. rujna - pomrčina Sunca daje vam priliku da se otvorite za ljubav koju vam pruža partner

ZDRAVLJE

Zdravstveni problemi obilježit će godinu, iako se neće raditi o pretjerano ozbiljnim stvarima, no vaš običaj prehodavanja prehlada i gripa trebali bi ove godine napustiti. Na taj način samo stvarate temelje za ozbiljnije probleme, pa kad vas uhvati temperatura, odležite kako treba, dozvolite da vas ukućani malo maze. Osim toga, ove su godine prilično nepovoljno aspektirane manje ozljede, stoga pripazite na glavu s kojom imate nezgodan običaj zakačiti sve što je moguće - jedan od takvih udaraca mogao bi donijeti šivanje i lakši potres mozga.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:59:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh