« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
LAV 2015.

Lav - godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Lavovima predviđa velik uspjeh na poslovnom planu, dok će privatni život biti puno mirniji nego proteklih godina

Godišnji horoskop za 2015. za Lava
Godišnji horoskop za 2015. za Lava (Metro)
Više o

horoskop

,

godišnji horoskop

,

Lav

,

Lav godišnji horoskop 2015

,

horoskop za 2015.

,

godišnji horoskop za 2015.

Godišnji horoskop za 2015. Lavovima će se svidjeti, jer je najveći dio godine povoljno aspektiran i na privatnom i na poslovnom planu, što se naročito odnosi na prvi dio godine, sve do kolovoza, kad će Lavovi privlačiti pažnju na svim poljima i moći dostojno predstavljati svoje kreativne talente i profesionalne dosege svima oko sebe.

Područje osobnosti Lavovim je u prvom dijelu godine pod vladavinom Jupitera, tako da mogu privući svu pažnju koju žele i trebaju - pokretanje novog posla, promjena karijere i sve povezano s talentom odlično je aspektirano i može se mirno reći da je pripadnicima ovog znaka ove godine samo nebo granica. Snaga i odlučnost ionako su urođeni Lavovima, a sad je pravo vrijeme da se to iskoristi za napredak.

No, ni iza 11. kolovoza neće biti ništa gore, štoviše, Jupiter se seli u područje zarade i novac će početi pritjecati znatno snažnije nego do tada, što će naročito biti izraženo poslovnom ponudom u danima oko pomrčine Sunca 12. rujna. To je prilika koju ste čekali, zgrabite je objeručke i postavite snažne temelje za sljedećih nekoliko godina.

Ipak, unatoč svim povoljnim aspektima, budite oprezni s novcem i dio obavezno usmjerite u banke ili investicijske fondove koji će garantirati umjerenu zaradu i veliku sigurnost, kako biste u godinama koje dolaze imali zlatnu rezervu koja će vas moći izvući iz problema. Uz sve to, iskoristite ovu godinu kako biste dovršili neke edukacije koje ste nekad započeli, bile one hobističke ili profesionalne naravi jer su vam planete naročito naklonjene u tom području.

POSAO

Pomrčina Sunca 20. ožujka prvi je datum koji trebate debelo podcrtati u svom poslovnom rokovniku, jer oko tog dana dolazi novac u povelikim količinama onima koji su ga spremni prihvatiti - moguće je nasljedstvo, isplata nekog osiguranja ili nagodba u postupku koji traje već dugo. Novac iskoristite pametno, financirajte neki kreativni poduhvat ili otiđite na putovanje iz snova.

No, moguća je i velika zarada od strane partnera, pa ćete i tako moći profitirati. Ipak, savjet koji zlata vrijedi jest da pripazite da apsolutno sve bude na papirima kako treba, jer bi moglo doći do provjere od strane Porezne, a ne biste se željeli zaplesti u probleme s njima. Čuvajte sve račune i dokumente na jednom mjestu kako ne bi izgubili nešto važno.

Nakon 11. kolovoza financijska situacija se dodatno poboljšava ulaskom Jupitera u područje zarade, što znači da ćete ili pokrenuti uspješan posao ili dobiti novi uz bitno veću plaću. Naravno, i ovdje je nužan oprez koji ćete najbolje pokazati spremanjem dijela zarade na sigurno kako bi imali zlatnu zalihu za dane kad posao neće ići najbolje.

Uz sve to, planet promjena Pluton nastavlja svoj put kroz područje posla, što ukratko znači da je moguća promjena posla na neku poziciju s manje stresa ili potpuna promjena karijere u tom smjeru. Važno je ustrajati na kvalitativnim promjenama na radnom mjestu koje će donijeti bolju i zdraviju radnu atmosferu, kako vama, tako i kolegama.

Ključni datumi:

20. ožujka - pomrčina Sunca koja donosi dobitak
11. kolovoza - tranzit Jupitera u područje zarade

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Uz ova događanja na poslovnom planu, i privatni će život Lavovima pružiti mnogo veselja, jer će karizma biti jednako snažna u oba područja. Kako se uz Jupiter u području osobnosti i Neptun nalazi u području intimnosti, može se reći da će Lavovi privlačiti mnoge pogleda i izazivati uzdahe gdje god da se pojave.

No, najveći broj Lavova ipak neće okušati sve slasti koje im se nude, već će se posvetiti jednoj osobi koja će ih oboriti s nogu i smiriti se uz nju/njega. Razlog ovakvom, na prvi pogled neuobičajenom, ponašanju je ozbiljni Saturn koji će veći dio godine provesti u područuju romantike. Mala tajna - novi partner mogao bi biti egzotičnog podrijetla i umjetničke aspiracije.

Lavovi u vezama ozbiljno će se pozabaviti kvalitetom veze i podgrijavanjem stare iskre koja ih je spojila, uz više vremena koje će provoditi s partnerom. Jedna od većih odluka - djeca, ove će se godine iskristalizirati, a nekima i ispuniti, sve u duhu ozbiljnosti koja će ove godine krasiti Lavove na ljubavnom planu.

Još jedan neuobičajen potez bit će karakterističan za Lavove na ljubavnom planu - žrtvovanje za partnera kako bi ispunio neki nedosanjani san. Pokušajte, potrudite se i nagrada će biti vrlo zanimljiva - osjećaj bliskosti kakav još niste iskusili.

Ključni datumi:

11. kolovoza - izlazak Jupitera iz područja osobnosti zbližit će vas s partnerom

ZDRAVLJE

Nakon dužeg vremena zdravlje je Lavovima odlično aspektirano tijekom cijele godine, a zasluge gotovo u potpunosti može preuzeti nova kvaliteta odnosa na radnom mjestu, dotok dovoljnih količina novca za životni stil kakav Lavovi priželjkuju i, posljedično, drastično smanjena razina stresa u odnosu na nekoliko prošlih godina. No, to ne znači da treba odbaciti teško stečene zdrave navike, štoviše, u ovakvoj će godini vježbanje i zdrava prehrana donijeti dodatnu kvalitetu životu.

Veliki godišnji kineski horoskop za 2015., godinu Koze

Pročitajte godišnji horoskop za 2015. za sve znakove zodijaka: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2015 Ovan
Godišnji horoskop 2015 Bik
 Godišnji horoskop 2015 Blizanci
Godišnji horoskop 2015 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2015 Lav
 Godišnji horoskop 2015 Djevica
 Godišnji horoskop 2015 Vaga
Godišnji horoskop 2015 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2015 Strijelac
 Godišnji horoskop 2015 Jarac
 Godišnji horoskop 2015 Vodenjak
Godišnji horoskop 2015 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 250 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

22.12.2014. 11:56:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh