« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
DONJE SVETICE 40

Protokol i Play ovog vikenda u Sirupu

Ovog petka očekuje vas još jedan odličan Protokol party, a u subotu poznati serijal klupske glazbe Play slavi svoju prvu godišnjicu

Play
Play (Sirup)
Više o

zagreb-info

,

Sirup

,

party

,

nagradna igra

,

Protokol

,

Play

petak, 05.11.2010.
Protokol

Prošlo je više od mjesec dana, a svi su još uvijek pod dojmom i u nevjerici. Tog petka kada je prvi Protokol ugledao svjetla noći pljuštala je kiša, grad je bio pust, a Sirup dupkom pun i zagrijan već prije ponoći. Devet i pol sati plesali ste bez prestanka, opustošili šank i vjerojatno se oporavljali do srijede.

Osvojite upad na Metro portalu!

E pa dragi Protokolaši, imamo sjajne vijesti za vas. U Sirupu se ponovo žestoko partija u brutalno dobroj postavi. U ulozi headlinera nastupa nitko drugi doli Mixel, vruće ime zagrebačke electro minimal techno scene kojega već sada svrbe dlanovi. Za podršku je zadužen Odium, gazda Protokola koji će vas počastiti najsexy setom u vašoj seksualnoj povijesti i domaćin nad domaćinima, početak i kraj svakog propisnog elektro orgijanja, uvijek raspoloženi Basta.

protokol.jpg
Protokol

Znamo, znamo, treba sve nabrojano izdržati. E pa, srećom i ovoga puta se na šanku obilato toče Perković voćne rakije po promotivnim cijenama. Stoga, svako malo otplešite po svoju zdravu voćnu dozicu koja će vam usnice i dah činiti, oh... tako voćnim. Zaključimo ovo samo jednim - vidimo se u Sirupu!

23-06h / upad: 35 kuna /happy hours 23-01

Protokol - večer sjajne elektronike!
http://www.mixcloud.com/protokol/

subota, 06.11.2010.
Play 1st anniversary

Poznati serijal klupske glazbe Play slavi svoju prvu godišnjicu izvanrednih tuluma prepunih nezaboravnih trenutaka. Za ovu priliku Play se po prvi put ove sezone predstavlja u klubu Sirup, koji će biti nova destinacija za sve koji su se kroz prošlu godinu zbiližili s Nick Millyjem i društvom. Pod parolom 'finest electronic vibes' Play vas očekuje u Sirupu...

Osvojite upad na Metro portalu!

Cet  (Late Night Sessions - Zagreb)
www.myspace.com/djcetzg

Nick Milly (Play - Zagreb)
www.nickmilly.com

Ivica Petak (Discopath rec., Downtown Music - Zagreb)
www.myspace.com/djdfencehr

23-06h/ upad: 30/40kn/ happy hours 23-01

03.11.2010. 08:03:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh