« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
PURG

Program Purgeraja 14. - 19. lipnja

Bogat ovotjedni program Purgeraja svojim će nastupom začiniti i Kinoklubovci

Kinoklub
Kinoklub (Purgeraj, Kinoklub)
Više o

Purgeraj

,

Kino klub

,

Zovko

,

bol leđa

PONEDJELJAK 14.06.2010. | 21:30h | 0kn
OPEN MIC NIGHT
STAND UP COMEDY

Kvalifikacijska večer!

Dođite i izrazite svoj humor kroz razne načine: izvodite stand up, pjevajte, plešite, svirajte... Smijeh dolazi sa svih strana i zato svi putevi vode u Purgeraj ponedjeljkom. Zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale a ostali ponedjeljci su rezervirani za kvalifikacije.

Pobjednik svake večeri dobija novčanu nagradu, poklon bon sponzora i mogućnost jednomjesečnog profesionalnog nastupanja po raznim klubovima. O pobjedniku odlučuje publika.

Prijave za nastup počinju u 20.30h u klubu, a program u 21.30h!

UTORAK 15.06.2010. | 22h | 15kn
KINO KLUB
PURGERAJ LIVE

Bend Kino klub je relativno novo ime na našoj glazbenoj sceni, ali četvorica mladića koja ga sačinjavaju definitivno nisu od jučer. Nastao je udruživanjem članova iz više domaćih punk-pop-rock bendova, a još su u gimnazijskim danima zajedno sanjali o vlastitom albumu. Kino klub čine Luka Tomaš (vokal, gitara), Damjan Spajić (vokal, gitara), Tomislav Šušak (bas, vokal) i Dinko Sinovčić (bubnjevi).

Koliko su uvjerljivi ti zagrebački klinci govori i podatak da im je Aquarius records nedavno izdao debitantski album „Ajmo klinci" što rijetkim punkerima, poperima, rokerima i sličnima kod nas uspijeva. Iako im pozornica i gaže već godinama nisu strane, ovo im je debi u Purgeraju.

Koncert počinje u 22h, ulaz je simboličnih 15kn!

SRIJEDA 16.06.2010. | 22h | 0kn
PROHIBICIJA PARTY
FEAT. SICK SWING

Navucite svoje najbolje oprave i pripremite se za potoke wiskeya (po promotivnim cijenama) i prohibicijski swing!

Ekipa iz Purgeraja odlučila je na vlastitioj koži iskusiti kako je bilo jadnim ljudima u vrijeme prohibicije; piti whiskey koji je proizveden u kućnoj radinosti, imati posla sa opakim bootlegerima i davati mito da vas puste u barove koji su ilegalno točili alkohol (barem do prve racije). Wiskey će teći u potocima a pristupačne cijene će omogućiti svima da u njemu uživaju.

U prohibicijskom stilu, na pozornicu Purgeraja prigodno dolaze bolesni swingeri. Band je nastao u Zagrebu krajem 1999. godine i to s idejom da svoju ljubav prema izvedbama swinga, dixie-ja, bluesa i jazza ali i prema urnebesnom provodu podijele s publikom. Kako njihov modni i glazbeni izričaj neodoljivo podsjeća na prohibiciju, večeras se vraćaju kako bi što vjernije prikazali to, za ljubitelje dobre čašice, recesijsko doba.

Whiskey će se točiti iz radijatora a za slobodan ulaz samo morate znati pravu lozinku J !

ČETVRTAK 17.06.2010. | 22h | 0kn/15kn iza ponoći
TMO: MORNARSKI PARTY
BY DJ NICK APAURIN

Super svjež, super zabavan, extra popularan i jednostavno nezaboravan party!

Stigle su prve vrućine, garderobijerke su na zasluženom odmoru i vrijeme je da se sezona sunca i kratkih rukava otvori jednim tematskim tulumom u pravom, mornarskom štihu. Mornarski stil, kao i traperice, nikad ne izlazi iz mode, pa sigurno doma imate bar jednu prugastu stvar u ormaru. Kad nađete tu jednu stvar, stavite ju na sebe i dođite na TAKE ME OUT! plesati na već provjerenu paletu hitova.

Za one hrabrije - prijedlog: dečki, obucite se u Popaja, cure u Olivu, posudite službenu odoru hrvatske ratne mornarice, dajte si oduška, jer "sve bi seke ljubile mornare", nije Tonči Huljić od jučer. Za pravu mornarsku atmosferu je zadužen dj Nick Apaurin.

Početak u 22h, ulaz 0 kn/15kn iza ponoći.

PETAK 18.06.2010. | 22h | 0kn 
FUN FACTORY
BY DJ TONI

SUBOTA 19.06.2010. | 22h | 0kn
STAYIN' ALIVE
BY DJ UNCLEFUNK

14.06.2010. 16:57:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh