« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
MOČVARA

Night on my side vs Demode

Opasno plesni party čeka vas ove subote na dva floora zagrebačke Močvare

Močvara
Močvara (Močvara)
Više o

Zagreb

,

močvara

,

party

,

Analena

,

horoskop ožujak 2011

Ove subote, 19. lipnja u zagrebačkoj Močvari održava se plesni party na dva floora, na kojem vas očekuju bogati programi uz poznate DJ-e. Program počinje od 22h.

Terasa Močvare floor - Night on my side:
Nakon Kawasaki 3P-a na Močvarinu ljetnu terasu vraća se dobro poznati DJ Per Le Cler (Šibenik) sa kolopletom indie/alter-rock zvukovlja u obliku izbođača kao što su Pixies, Violent Femmes, Smiths, Cure, New Order, Depeche Mode, Velvet Underground, Rolling Stones, Beatles, Blur i drugi.

Močvara floor - Demode
Demode je sedmeročlani audio-vizualni kolektiv sastavljen od tri VJ-a i četiri DJ-a koji su se kao studenti udružili s ciljem pružanja Zagrebu alternativnog plesnog programa kakvog zaslužuje. Kao jedan od rijetkih indie programa, Demode je u posljednjih pet godina ugostio izvođače kao što su Headman, YACHT, Danger, Toxic Avanger, MIT, Databas, Repetitor, a kao podrška nastupili su s izvođačima poput Animal Collective, HEALTH, Notwist, Of Montreal, Kid606 i Ted Leo & The Pharmacists.

U svojim DJ setovima Jah, Bambi, Jon B i Rachunica puštaju stvari različitih žanrova, od indie rocka, post punka, disco punka, new wave-a, do electro techna, breakcore-a, nu rave-a i 8-bit-a. Na premijernom Demode gostovanju u Močvari očekujte LCD Soundsystem, !!!, Caribou, New Young Pony Club, Digital Leather, You Say Party! We Say Die!, Boys Noize i brojne druge "klasike"..

Upad: 20 kn do ponoći, 30 kn iza ponoći.

14.06.2010. 17:28:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh