« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
TECHNO PARTY

Invazia party 19. lipnja u Klaonici

Elektronski program oživjet će u subotu atraktivni prostor Stare Zagrepčanke - Klaonice - OSVOJITE ULAZNICE

invazia
invazia (Invazia)
Više o

humanitarna akcija

,

antacidi

,

sprej za nos

,

hamamelis

,

Rea Matas

,

program utorak

Headlineri elektronskog glazbenog programa koji će zapaliti publiku su poznati Space DJZ, (Velika Britanija) te Andrea Leme (Italija). Ljubitelji dobrog techna na 2 stagea u prostoru Klaonice 19. lipnja moći će uživati i uz ostale izvođače i timove elektronske glazbe (F.O.R.M. live, ZOKY, TEO HAROUDA, ZERO...) koji će osigurati dobar provod i ples do ranojutarnjih sati.

Party organizira Invazija -udruga za promicanje urbane kulture.

Osvojite 3x2 ulaznice na Metro portalu!

SPACE DJZ (Velika Britanija)

U modernom techno svijetu postoje rijetki dj-i i producenti koji zaista mogu tvrditi da su pioniri stila i zvuka, i da ga mogu zvati svojim. Takve izjave su iako česte, rijetko i opravdane. U slučaju Bena Longa i Jamiea Bissmirea, imena koja se kriju iza brenda Space DJz, ova tvrdnja je neupitna. Od samog početka njihova zajedničkog djelovanja (1990.) zapanjuje način na koji su uspjeli spojiti techno muziku sa svojom životnom ljubavi - hip hopom.

Tokom godina Space DJz oduševljavaju svijet svojim vještinama koje oduzimaju dah. Bilo u paru ili odvojeno Ben i Jamie konstatntno pružaju nezaboravne izvedbe. Dj-ing je za njih umjetnost i sa 20 godina iskustva na svjetskim pozornicama imaju znanje i iskustvo da zapale atmosferu na svakom eventu Više informacija o ovom headlineru možete pronaći na: http://www.myspace.com/wwwspacedjzcom.

Osim Space DJz-a, party Invazije obilježit će i ljubiteljima elektronske scene dobro znano me Andrea Leme, te dugi niz kvalitetnih domaćih dj-a.

Više informacija o programu možete saznati na facebook stranici eventa: http://www.facebook.com/event.php?eid=123924687628264.

Open air party u organizaciji udruge Invazija osim zabavne ima i humanitarnu komponentu.

Organizator će se odreći svih sredstava prikupljenih u sms nagradnoj igri za ulaznice, u korist Zaklade Partneri u dobru. Zaklada stipendira djecu i mlade koji dolaze iz obitelji koje nisu u mogućnosti omogućiti nastavak školovanja (mnogočlane obitelji, obitelji osoba s invaliditetom, obitelji nezaposlenih roditelja i teškog imovinskog statusa).

U humanitarnoj nagradnoj igri može se sudjelovati slanjem SMS poruke INVAZIJA na 67028 (6,10kn/sms).

Cijena ulaznice za party je 40 kuna u pretprodaji, a na dan partyja iznosit će 60 kuna. Mogu se nabaviti u pretprodaji na prodajnim mjestima Ticketpro-a (http://www.ticketpro.hr/), Gigi promotora (http://gigipromotor.co.cc/), te na drugim prodajnim mjestima: Aquarius cd shop (Varšavska 13), Croatia Records (Bogovićeva 5), Dallas music shop (Masarykova 6), Dancing Bear (Ivana Gundulića 7), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Integral (Pothodnik), Student Turistička agencija (Savska cesta 25), TISAK media centri.

Kompletan line-up:

Space Stage:
Space DJz (Stereo 70 - Potential Rec. - Pounding Grooves - London)
Andrea Leme (Insane Rec - Udine)
F.O.R.M. live (Work Hard Play Hard - Invazia - Zagreb)
Zoky (Rave 'N' Roll - Twisted - Zagreb)
Teo Harouda (Rave 'N' Roll - Invazia - Zagreb)
Matija Marinić (Soul Access - Relatives - Zagreb)
The Plate (Labrynth - Zagreb)
Marko Musulin (Zagreb)
SHP techno crew (Invazia - Zagreb)

Escape Stage:
Zero (Bondage - Atonal - Zagreb)
Ivan Komlinović (Work Hard Play Hard - Decoded Rec. - Zagreb)
Luka K (Reform - LowMidHigh - Zagreb)
Bucho

Party počinje u 18h.

14.06.2010. 15:07:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh