« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
MLJAC

Povrće koje uništava celulit

Celulit ćemo najbolje i liječiti i spriječiti pravilnom prehranom punom voća i naročito povrća, pa evo onoga koje najbolje radi

Brokula je sjajan izvor kalcija
Brokula je sjajan izvor kalcija (Arhiva)
Više o

prehrana

,

celulit

,

voće

,

povrće

,

brokula

,

slatki krumpir

,

prokulice

Celulit je napast koja pogađa sve više žena, prvenstveno zbog nezdrave prehrane. Kako bi ga se riješili, nije nužno kupovati skupe kreme i tretmane, prvo trebate napraviti reda u svom tanjuru.

Povrće je ključno u borbi protiv celulita, a na prvom mjestu je slatki krumpir, jedna od najhranjivijih namirnica koja je puna vitamina C i E, beta karotena i kalija. Njegovi korijenasti proteini sjajan su antioksidans, a što češća konzumacija preporučuje se zbog poboljšanja cirkulacije i izbacivanja toksina, što je ključ uklanjanja celulita

>> Celulit - uklonite ga uz nekoliko kućnih trikova >>

Prokulice su odličan saveznik u borbi protiv celulita jer osim vitamina C sadrže i indol-3-karbinol koja se u tijelu pretvara u di-indolil metan, DIM koji pomaže enzimima u jetri blokiranje proizvodnje štetnih tvari koje uništavaju kolagen.

Za kraj, superhrana brokula. Brokula je puna vitamina C i sjajan izvor biljnih vlakana, najbolji nemliječni izvor kalcija i alfa lipoične kiseline koja sprječava stvrdnjavanje kolagena i gomilanje naslaga koje zovemo celulit.

>> Kako se riješiti celulita bez skupih tretmana >>

Naravno, potrebne su i ciljane vježbe za mišiće područja na kojima se nalazi celulit, pa kad sve to kombinirate zajedno, vaše će noge dobiti onaj izgled koji želite.

13.07.2014. 12:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh