« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
MASTERS

Petar Dundov premijerno predstavlja novi album "Sailing Off The Grid"

Uz Petra Dundova tu večer plove i Jan Kinčl Zero i Ratko Filipović Examine, a očekuje vas mračan klub, odličan soundsystem i puno sati sjajne glazbe

Petar Dundov predstavlja novi album
Petar Dundov predstavlja novi album (Arhiva)
Više o

Masters

,

Petar Dundov

,

Ratko Filipović Examine

,

Jan Kinčl Zero

,

Sailing Off The Grid

Cycle uplovljava u novu sezonu u Mastersu 31.8., a kapetan na palubi dobrog zvuka ovaj put je Petar Dundov. Naš najbolji elektronski izvozni proizvod predstavit će svoju zvučnu kreaciju inteligentne glazbe i u ovom intimnijem okruženju ekskluzivno predstaviti svoj treći album Sailing Off The Grid koji izlazi za renomirani belgijski label Music Man.

Uz Petra Dundova tu večer plove i Jan Kinčl Zero i Ratko Filipović Examine, a očekuje vas mračan klub, odličan soundsystem i puno sati sjajne glazbe. Ulaz je 30 kuna do ponoći, a 40 nakon.

Novi album Petra Dundova, našeg producenta poznatog u cijelom svijetu elektronske glazbe, izlazi 2.9., a nekoliko dana ranije Masters će imati ekskluzivnu priliku ugostiti ovog techno maga i uživo doživjeti predstavljanje "Sailing Off The Grid" albuma. Nove stvari zazivaju klasičnu ambijentalnu glazbu, kao i onu orijentiranu prema synthu. Osam pjesama u trajanju minimalno 7 minuta svaka, polagano grade atmosferu i rastu da bi eksplodirale i otkrile se u potpunosti bez ikakvog požurivanja. Na albumu se osjeti odlična estetika zvuka, ali i istraživanje synth zvukova, te punina Petrovih mašina i slobodan pristup građenju pjesama. Ako su prva dva albuma otkrila njegove kvalitete, onda je "Sailing Off The Grid" album na kojem se vidi kako Dundov kao umjetnik izrasta u nevjerojatno uspješnog i intrigantnog producenta.

RATKO FILIPOVIĆ EXAMINE

„Kreativnost je beskorisna, ako nije zabavna", moto je zagrebačkog producent Examinea koji već godinama plovi na glazbenim valovima i virtualnim instrumentima. Fokusiran je na plesnu glazbu, a u njegovom slučaju ona se označava s „deep", „tech" i „dub" epitetima. Producentsku karijeru nije počeo tako davno - trebalo mu je nekoliko godina da njegov zvuk evoluira u onaj u kojem nema stereotipa i granica, a bitna je samo glazba i poruka koju ona nosi slušateljima. „Bez obzira na iskustvo u klubu, bilo da sam iza pulta ili na plesnom podiju, uvijek postoji onaj trenutak kada vam srce stane na tren, oči se zatvore, zastanete i zapamtite taj trenutak možda i za cijeli život. Želim rekonstruirati te trenutke na svoj jedinstveni način, želim ponovo iskusiti te osjećaje, to je moja glazba."

JAN KINČL ZERO

Zero ne treba promatrati u okvirima bezvrijednog matematičkog broja. Zero je raznovrsna vrijednost hrvatske scene koji donosi dobru glazbu u klubove i na festivale već više od desetljeća. Izvan okvira matematike zagrebački Zero je DJ, producent, inžinjer zvuka i menadžer Bondage etikete. Kolekcionar je ploča koji voli glazbu pisanu u molu, a vodi i uređuje "Zero Show", emisiju koja se bavi širim spektrom internacionalne i lokalne elektronske glazbe. Njegovom eklektičnom izboru možete posvjedočiti srijedom na Radiju 808.

Facebook event

22.08.2013. 16:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh