« Clubbing
objavljeno prije 14 godina
LJETNA PLESAONICA

Opasno plesni party u Močvari

U subotu 19. lipnja od 22h na dva floora vas očekuju Night on my side vs Demode

(Močvara)
Više o

močvara

,

Analena

,

horoskop za ožujak 2011

,

horoskop ožujak 2011

Terasa Močvare floor: NIGHT ON MY SIDE

Nakon nedavnog razvaljivanja mega pozitivnim hitovima nakon Kawasaki 3p-a na Močvarinu ljetnu terasu vraća se dobro nam poznati dj Per Le Cler (Šibenik) sa kolopletom indie/alter-rock zvukovlja u obliku izbođača kao što su Pixies, Violent Femmes, Smiths, Cure, New Order, Depeche Mode, Velvet Underground, Rolling Stones, Beatles, Blur, Oasis i mnogih drugih koji će vas rasplesati u ovu ljetnu večer!

Močvara floor: DEMODE

Demode je sedmeročlani audio-vizualni kolektiv sastavljen od tri VJ-a i četiri DJ-a koji su se kao studenti udružili s ciljem pružanja Zagrebu alternativnog plesnog programa kakvog zaslužuje. Kao jedan od rijetkih indie programa, Demode je u posljednjih pet godina ugostio izvođače kao što su Headman, YACHT, Danger, Toxic Avanger, MIT, Databas, Repetitor, a kao podrška nastupili su s izvođačima poput Animal Collective, HEALTH, Notwist, Of Montreal, Kid606 i Ted Leo & The Pharmacists.

U svojim DJ setovima Jah, Bambi, Jon B i Rachunica puštaju stvari različitih žanrova, od indie rocka, post punka, disco punka, new wave-a, do electro techna, breakcore-a, nu rave-a i 8-bit-a.

Na premijernom Demode gostovanju u Močvari očekujte LCD Soundsystem, !!!, Caribou, New Young Pony Club, Digital Leather, You Say Party! We Say Die!, Boys Noize, Digitalism, Rory Phillips, The Pains of Being Pure at Heart, Metric, M.I.A., SebastiAn, The Juan Maclean, Delorean, Metronomy, Poni Hoax, Stereo Total, Glass Candy, Passion Pit...

upad: 20 kn do ponoći, 30 kn nakon ponoći .

14.06.2010. 12:37:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh