« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
NOVOSTI

Novi Chevrolet Camaro stiže u Frankfurt

Popularni američki ‘muscle car‘ ima premijeru na autosalonu u Frankfurtu u rujnu 2013

Moćna mašina s više od 400 konja
Moćna mašina s više od 400 konja (Automania)
Više o

salon automobila

,

Frankfurt

,

Chevrolet Camaro

Novi Chevrolet Camaro u kabriolet i kupe izvedbi bit će predstavljen na 65. Salonu automobila u Frankfurtu. Najnovije izdanje ovog glasovitog američkog 'muscle car' automobila predstavlja najznačajniji redizajn od predstavljanja pete generacije Camara kao konceptnog vozila 2006.

'Camaro se oduvijek povezivao s kultnim dizajnom, visokim performansama i užitkom u vožnji, a na novi kupe i kabriolet smo osobito ponosni', rekao je dr. Thomas Sedran, predsjednik i izvršni direktor Chevrolet Europe.

'Camaro dolazi s novim visokotehnološkim sustavima koji kupcima pružaju dodatnu praktičnost i još veću vrijednost za njihov novac', dodaje Sedran. Novi Camaro može se pohvaliti poboljšanom aerodinamikom koja omogućuje učinkovitije hlađenje i stabilnost pri velikim brzinama.

Prednji dio vozila ima širu donju i užu gornju rešetku, dok funkcionalni poklopac motora s otvorom za zahvat zraka pomaže u smanjenju zagrijavanja i aerodinamičnog uzgona. Na stražnjem dijelu novi dizajn upotpunjuju posebno oblikovana vrata prtljažnika, vodoravna svjetla i difuzor.

Cijeli tekst pročitajte na portalu Automania.hr

23.08.2013. 18:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh