« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
IAA

Nova verzija Kia Soul u Frankfurtu

Nvoi korejanac ima europsku premijeru na IAA autosalonu u Frankfurtu u rujnu 2013, a prodaja počinje tijekom 2014. godine

KIA Soul je dorađena nakon dvije godine
KIA Soul je dorađena nakon dvije godine (Automania)
Više o

premijera

,

prodaja

,

cijena

,

Kia Soul

Na 65. autosalonu IAA (Internationale Automobil Ausstellung) u Frankfurtu koji se održava u rujnu 2013,  Kia će kao europsku premijeru predstaviti novi KIA Soul, novi kompaktni SUV, koji bi u prodaju trebao krenuti početkom 2014. godine.

Serijski KIA Soul nastao je iz koncepta Kia Track'ster pokazanog 2012. godine. obnovljena izvedba modela Soul, modernijeg izgleda, s više snage i s jednako interesantnim vanjskim izgledom koji su zavoljeli kupci širom svijeta. Izuzetno uspješan model Soul opremljen je najnovijim tehnologijama te snažnijim i efikasnijim motorom.

Nakon samo dvije godine od dolaska na tržište, modelu Soul je dobio snažnije motore, istaknut stil i poboljšana je ekonomičnost čime je ovo prepoznatljivo vozilo postalo savršen izbor za kupce koji za sebe žele nešto posebno.

Soul se oduvijek isticao u odnosu na ostala vozila i privlačio rekordan broj novih kupaca. Obnovljeni model ima osvježen stil, dobre performanse i poboljšanu ekonomičnost za 10%."

Cijeli članak pročitajte na portalu Automania.hr

26.08.2013. 17:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh