« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
PURGERAJ - TJEDNI PROGRAM

Nakon polnoćke na plesnjak u Purgeraj

Osim tradicionalno dobrog tjednog programa, u srijedu u Purgeraj stiže srpski Kanda, Kodža & Nebojša, a na Badnjak se raspametite uz svima poznate božićne hitove

Badnjak - Purgeraj
Badnjak - Purgeraj (Purgeraj)
Više o

zagreb-info

,

Badnjak

,

Take me out

,

dj UncleFunk

,

Bass Wars

,

Kanda Kodža i Nebojša

Uto 21.12.2010. // Bass Wars // 22h // ulaz slobodan

Utorkom su u Purgeraju na redu ratovi basova. p.s. samo za najotpornije uši!

Utorak je, sad već tradicionalno rezerviran za bass wars-e, program namjenjen ljubiteljima dnb-a, dubstepa i sličnih elektronskih pravaca koje ne pokriva sada već svima dobro poznati Pop Up!. Kako je ime inspirirano Star Wars sagom, prva i jedina tema ovog partya upravo su dotični filmovi, koji će biti inspiracija pri uređenju Purgeraja utorkom, a nadamo se i vama koji ćete se pridružiti u odjevnim kombinacijama. 

Na vama je da dođete provjeriti.

by: dj's Mickey Walsh & Yesh aka Snobby Dick

Sri 22.12.2010. // TTV live: Kanda, Kodža & Nebojša (SRB) // 22h // ulaz: 50-60kn

Transmeet.Tv je prepoznao pravi trenutak za svoju 'Transmeet.Tv LIVE!' večer!

Ako postoji jedan bend koji je nezaobilazan dio srpske underground glazbene i art scene, onda je to Kanda Kodža i Nebojša! Jedinstvena fuzija reggaea, jazza i rocka te upečatljivi vokal frontmena Olivera Nektarijevića zaradili su bendu kultni status. Nakon pune dvije godine ponovno nastupaju pred zagrebačkom publikom! 22. prosinca 2010. u klubu Purgeraj, 200 sretnika će u intimnoj i nabrijanoj atmosferi doživjeti glazbeni 'trip' beogradskih rockera. Početkom prosinca izlazi im novi singl kao najava novog albuma.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 50kn na šanku kluba Purgeraj, a na dan koncerta karte možete kupiti na ulazu po cijeni od 60kn!

after by: dj Toni

Čet 23.12.2010. // Take Me Out: Zlatna ribica party // 22h // ulaz: 15kn nakon 00h

Šaljite linkove vaših omiljenih stvari s You Tuba na naš Take Me Out facebook profil; jedino što vam preostaje je da se strpite do četvrtka kada će vam dj Imun te želje i ispuniti.

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: Joy Division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, Killers, R.E.M., Motley Crue, Sonic Youth, N.W.A., Nirvana, Fugazi, Buena Vista Social Club..

by: dj Imun

Pet 24.12.2010. // Badnjak u Purgeraju // 22h // ulaz: 15kn

Nakon probne vožnje koju je imao na Halloweenu i odradio to tako dobro da se ne sjećamo kad je zadnji put u Purgeraju bilo življe, veselije i znojnije, Debeli Šef se vraća u punom sjaju spreman ponoviti, ako ne i nadmašiti svoje prvo pojavljivanje.

Sam sebe ( i to potpuno opravdano) voli nazvati vladarom glazbe iz osamdesetih godina; iako je tek zakoračio u 20 godine, on je stara duša koja od malih nogu skuplja ploče i vjerojatno svaki dan žali što nije bio teenager u svom omiljenom razdoblju. Dok ga nismo pozvali u našu malu Purgerajsku famliliju, 4 godine je zabavljao ljude po privatnim zabavama i radio kao glazbeni urednik na Otvorenom i mnogim internet radijima.

Kako nebi pomislili da će vas za Badnjak ubiti u pojam sa muzikom iz 80-ih, bit će tu i ostalih razdoblja; bazirat će se na rocku, a kako to u Purgeraju biva, skretanja sa zadanog puta su vrlo moguća, a u nekim trenucima i poželjna. Vi dođite zaplesat, u ponoć si čestitat Isusekov rođendan i razdragano nastaviti dok ne zazvoni fajrunt. I za tu priliku će se posebno nabavit zvono da bi ova prijašnja rečenica imala smisla.

Top 10 božićnih stvari: Band Aid - Do They Know It's Christmas; Billy Idol - Run Rudolph Run; Britney Spears - My Only Wish (This Year); Chris Rea - Driving Home For Christmas; Destiny's Child - 8 Days Of Christmas; Elton John - Step Into Christmas; Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You; Mariah Carey - Santa Claus Is Comin To Town; Mel & Kim - Rockin' Around The Christmas Tree; Shakin' Stevens - Merry Christmas Everyone; The Hives & Cyndi Lauper - A Christmas Duel; Wham! - Last Christmas; Yello - Jingle Bells

by: Debeli Šef

Sub 25.12.2010. // Feelgood Connection // 22h // ulaz: 15kn 

Dj uncleFunk nas uvijek iznova podsjeti na dobru vezu koju svi mi imamo s groovom.

Feelgood Connection je program posvećen glazbi koja podiže sa stolice, pomiče kukove i tjera srce na još jedan beat! Mogli bismo nabacivati termine pa reći da se radi o žanrovima kao što su nu soul, funk, latin, disco, house... ali samo je jedan izvorni i sveprisutni zajednički nazivnik za glazbu koja vas tjera da se osjećate dobro, a to je: GROOVE!

Između ostalog, moći ćete uživati u hitovima: Amy Winehouse, Duffy, Melanie Fione, Cee Lo Green, Jamiroquaija, Michaela Jacksona...

by:  dj uncleFunk

21.12.2010. 12:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh