« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
TJEDNI PROGRAM

Dočekajte Božić uz AC/DC tribute bend u Hard Place-u

Danas vas očekuje koncert riječkog 'all stars' Blagdan Banda, srijeda je rezervirana za mlade nade, četvrtak za igre, a petak za rock'n'roll Badnju noć

Hard Place
Hard Place (Hard Place)
Više o

zagreb-info

,

Hard Place

,

Blagdan Band

,

Unstable Act

,

Problem Child

Utorock 21.12. // Blagdan Band (Best of Rijeka - Let 3, Laufer, En Face)

Blagdan Band - najbolje što Rijeka može ponuditi - Prlja (Let 3) na vokalu, Vava (Laufer) na gitari, Jeggi (En Face) na bas gitari, Tibljaš (Laufer) na bubnjevima i Miro (En Face) na gitari. Hrpa dobrih hitova za ovo blagdansko vrijeme - od Sex Pistolsa i Pro Arte do Clasha i Tajči!

Blagdan Band je svojevrsni super-band sastavljen od najboljih riječkih muzičara koji se zbog svojih obaveza u matičnim bandovima rijetko sastaju, ali zato svaki put publici pruže izvanrednu svirku i sjajnu zabavu, što im nije ni teško budući da to prvenstveno rade za vlastiti gušt. Ulaznice po 30 kn na ulazu u klub (50 % popusta za članove udruge DDRNR).

Srijeda 22.12. // Fender Demo Night - Unstable Act

Ove srijede u sklopu Fender demo večeri slušamo band Unstable Act kojima je ovo prvi koncert u životu! Osim što si u Hard Placeu „skidaju junf" još i dobro sviraju. Radi se o autorskom bandu koji svira rock / metal na engleskom i to možete čuti na njihovoj stranici http://www.myspace.com/unstableact. Kako im je ovo prva svirka nisu se još odlučili hoće li doći i drugi gitarista ili ne. U svakom slučaju Hard Place podržava mlade autorske bandove - pridružite im se i vi.

Četvrtak 23.12. // Jukebox & Fliper Nights

Konobar Mrzli se upisao na prvo mjesto na fliperu i tako prvi zaradio pet besplatnih piva. Iako on trenira svaki dan mi se nadamo da postoji netko tko će ga skinuti s trona i zaraditi novih 5 besplatnih piva. Ubacite svoju najdražu pjesmu i zaigrajte fliper. Ako nema vaše najdraže pjesme u „glazbenoj kutiji" recite to raščupanom konobaru ili najmanjoj konobarici i Hard Place će se potrudit ispraviti pogrešku.

Petak 24.12. // Veliki Rock Badnjak - Problem Child (AC/DC tribute band) 

Ovog petka slavimo Badnju noć, a Hard Place jedini zna slaviti uz dobar rock'n'roll! A gdje ćeš naći bolji rock'n'roll od AC/DC-a!? Tako će vas ovu Badnju noć zabavljati sjajni AC/DC tribute band Problem Child. Po prvi puta gledat ćemo ih u novoj postavi (nova ritam sekcija), a Vrbe i Maha (alias Bon Scott i Angus Young) su još tu. Kako je ovo duuuga noć tako će Problem Child svirati i prije, ali i poslije ponoći - za sve one koji idu na polnoćku da poslije mogu doći na „Highway to hell"! Ulaz 0 kuna, početak svirke oko 21, a kad bu kraj 'ko zna.

25.12.2010. - subota
26.12.2010. - nedjelja

Sretan Božić i Štefanje - Hard Place odmara dva dana

Trijeznimo se i odmaramo uz puricu i mlince, što i vama toplo preporučamo..

Ponedjeljak 27.12. // Doktor Vam preporuča - Billy Idol

Ovog ponedjeljka Doktor Vam preporuča Billy Idola. Ako ste propustili njegovu svirku prošlog ljeta u Zagrebu evo prilike da se podsjetite hrpe velikih hitova od „White wedding" do „Sweet sixteen". Bacite pogled na sliku i tek tada ćete skužiti da je Billy sve svoje scenske fore pokupio kod Doktora. Navratite i vi u „ordinaciju" ovog ponedjeljka - narudžbe unaprijed nisu potrebne - Doktor prima po redu dolaska.

21.12.2010. 13:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh