« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
FRKA

Najveći strahovi oženjenih muškaraca

Ženama je sam čin vjenčanja puno stresniji nego sve što slijedi nakon njega, no ni muškarci nisu baš potpuno cool, dapače :)

Vjenčanje je prošlo, a sada ...
Vjenčanje je prošlo, a sada ... (Shutterstock)
Više o

brak

,

seks

,

muškarci

,

strahovi

,

oženjeni muškarci

,

emocionalne potrebe

Muškarcima je brak prilično stresno okruženje, barem u prvim mjesecima nakon vjenčanja, a ako mislite da nemaju strahova koji su još i jači nego oni ženski gadno se varate.

Evo što sami muškarci kažu da ih najviše plaši - na prvom je mjestu bojazan od smanjenja učestalosti seksa, a odmah iza seksa dolaze emocionalne potrebe supruge koje msile da neće znati zadovoljiti. 

>> Što muškarci zapravo misle o braku >>

Strah postoji i od problema za koje nisu sigurni da će ih moći riješiti, a jedan od najzanimljivijih strahova je onaj od gubitka zanimanja supruge za njega, jer ga je uspjela uloviti i vjenčati se s njim. 

>> Čega se muškarci najviše boje u braku >>

Tu su još i neka pitanja koja im se stalno motaju po glavi, a među njima dominira ono koje su si postavljali svaki dan prije vjenčanja - što ako shvate da nisu jedno za drugo?

>> Brak je dokazano dobar za muško zdravlje >>

Muškarci se boje i hoće li se prestati zajedno smijati i postati stari čangrizavi par, a na kraju liste je strah da će supruga shvatiti da nije njena srodna duša, a on ostane smrtno zaljubljen u nju.

Nije lako biti muškarac ...

10.06.2014. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh