« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
OPREZ!

5 tipova žena koje su katastrofa na prvom spoju

Prvi spojevi su važni, no često završavaju katastrofom. Dugo ste to čekali, pripremali se, i sad kad ste je napokon izveli van shvaćate da se radi o velikoj pogrešci....

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

katastrofa

,

prvi spoj

,

muškarci

1. Žene koje pričaju o bivšima - znat ćete da vaš dugo planirani prvi izlazak odlazi k vragu kada izjavi nešto poput ovoga: ˝Ovdje je baš lijepo, Ivan je bio baš škrt i vodio me stalno na nekakva jeftina mjesta.˝ Nakon ovoga, cijela večer će vam se poprilično smučiti. Ako možete, recite joj da ne pijete. Zašto? Zato jer znate da kad malo popije, uhvatit će se priča o tome kako joj bivši nije nikad ponudio tako dobro vino, kako bivši ovo, ono, a čisto je moguće da ga počne i zvati usred večere.

2. Žene koje svako malo razgovaraju/tipkaju poruke preko mobitela - shvaćamo da ste zamolili svoju prijateljicu da vas nazove tijekom prvih 10 minuta spoja u slučaju da bude loše. Mislimo da niti jedan muškarac s tim nema problema, s obzirom da se radi o standardnoj proceduri, no imamo problema kad cijelu večer buljite u j....iPhone i tipkate ne znamo kojeg vraga.

3. Žene koje vole detaljno proanalizirati i diskutirati menu - ˝Jooooj, ako naručim glavno jelo, onda ga vjerojatno neću moći pojesti zbog predjela. Ali ako ne dobijem odmah predjelo, želudac će mi početi kruliti jer sam uzela pilulu za...bla, bla bla.˝ Ovaj tip žena također znači katastrofalan spoj jer znate da će većina razgovora biti fokusirana na to što smije, a što nesmije pojest zbog svoje figure, navike, problema itd.  

4. Žene koje postanu glasne nakon 2 čaše vina - one možda ne znaju, ali muškarci diljem svijeta padnu u agoniju kada su s nekom tog tipa na spoju. Nažalost, ovakvu je i najlakše odvesti u krevet. Doista trebate razmotriti sve opcije i odigrati prave karte. Osim naravno, ako vas prije toga ne osramoti pred cijelim restoranom svojim kreveljenjem i neurotičnim napadajima smijeha.

5. Žene koje vas zavlače cijelu noć, a onda bi ipak htjele da budete samo prijatelji - ovo je vjerojatno najgora opcija i najlošije iskustvo. Što je još gore, ovo se može događati i kroz nekoliko tjedana pa i mjeseci, a ne samo jednu večer. Ona pokazuje sve znakove da je zainteresirana za vas, i sada je konačno vrijeme da izađete. Negdje nakon druge boce skupog vina, taman kada ste se opustili, a na umu vam je i misao kako je poljubiti ona kaže: ˝Gledam na ovo kao na lijepo prijateljsko druženje˝, ostavljajući vas devastiranima.

13.06.2014. 20:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh