« Muškarci
objavljeno prije 10 godina
ZAJEDNIČKI ŽIVOT

Čega se muškarci najviše boje u braku

Ma koliko vi živjeli zajedno prije braka, vjenčanje je ipak nešto novo i drugačije što unosi promjene u život ... a kojih se to promjena muškarci najviše boje?

Hoće li brak biti dobar muči obje strane
Hoće li brak biti dobar muči obje strane (Arhiva)
Više o

vjenčanje

,

brak

,

muškarci

,

strahovi

,

dileme

Vjenčanje i brak velik su korak u životu, a ma koliko to ljudi poricali, i jedan i drugi partner prije toga imaju glavu punu pitanja o životu u braku koja ih plaše.

Žene, doduše, imaju više problema sa samim vjenčanjem jer žele da ispadne apsolutno savršeno, dok je većini muškaraca vjenčanje samo čin koji će dovesti do braka - pojma koji im je, zapravo, nejasan.

Niti nakon svih savjeta "starijih i iskusnijih" ne mogu biti na miru i stalno im se po glavi vrte neka pitanja. Stručnjaci za veze napravili su istraživanje kako bi doznali što to muškarce najviše muči u vezi braka i, očekivano, prvo i najveće pitanje jest koliko će aktivan biti njihov seksualni život s partnericom nakon ulaska u brak.

>> Brak je dokazano dobar za muško zdravlje >>

Druga velika muka su emocionalne potrebe žena, koje su u vezi mogle zadovoljiti s prijateljicama ako bi on zakazao, no muškarci s pravom misle da bi nakon vjenčanja oni trebali obaviti većinu posla po tom pitanju.

Nakon toga dolazi strah od mogućnosti da neće moći riješiti neke probleme koji će im se naći na putu, a gotovo svaki muškarac se u određenom trenutku prije braka zapita hoće li i dalje biti zanimljiv svojoj partnerici, sada kad ga je napokon "ulovila".

>> Predanost je pravi recept za uspješan brak >>

Naravno, tu su i dileme jesu li oni stvarno jedno za drugo i što ako shvate da nisu, hoće li se i dalje smijati i zabavljati zajedno ili će postati stari i čangrizavi par iz noćne more.

Sve u svemu, normalna pitanja, a odgovore će ipak morati pronaći sami, u braku ...

>> 7 sastojaka za sretan brak >>

31.05.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh