« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
OPA :)

Muškarci koji trebaju svakoj ženi

Naravno da bi bilo najbolje da je vaš dragi idealna kombinacija svih ovdje navedenih tipova, no kad bi imao barem dvije karakteristike, već bi bilo super

Svakoj ženi treba jedan osjećajan muškarac
Svakoj ženi treba jedan osjećajan muškarac (Dreamstime)
Više o

muškarci

,

muževnost

,

tipovi muškaraca

,

privlačni muškarci

,

osjećajnost

,

jednostavnost

,

zaštitnik

Muškarci su ženama česta tema u razgovorima s prijateljicama, naročito ako još uvijek traže onog pravog s kojim će se skrasiti. Na žalost, najčešće su tema oni pogrešni koje treba izbjegavati - mamini sinovi, narcisi i nevjerni, no ima i onih koje itekako treba imati.

>> Tipovi muškaraca koje treba izbjegavati >>

Tako se, primjerice, svaka žena potajno nada da će njen novi dragi biti muževan tip - bez obzira što je većina žena za jednakost spolova, muževni primjerci nikad neće izaći iz mode jer se žene kraj njih osjećaju ženstvenije.

>> Pet tipova muškaraca koji odbijaju žene >>

Ništa manje tražen nije ni zaštitnik, koji uz tu crtu muževnosti ima izraženu potrebu da se njegova draga osjeća sigurno, kako fizički, tako i emocionalno.

Naravno, sjajnu prođu imaju i osjećajni muškarci koji će stvarno poslušati i utješiti ženu kad joj je potrebno rame za plakanje - najbolje je kad ti je dragi ujedno i najbolji prijatelj.

>> Tipovi muškaraca koji su uvijek nevjerni >>

I da, jednostavni muškarci nezaobilazan su tip koji se traži - žene su same sebi dovoljno komplicirane, pa kad je uz njih muškarac koji ne vidi probleme ni u čemu, one su jednostavno sretne.

 

18.04.2015. 20:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh