« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MA DA?!

Oženjeni muškarci bolje zarađuju

Muškarci u braku stvarno sazrijevaju i postaju glave obitelji, stavljaju obitelj na prvo mjesto pa su stoga pouzdaniji i vjerniji radnici koje se nagrađuje boljim prihodima

Brak donosi lovu, kratko i jasno :)
Brak donosi lovu, kratko i jasno :) (Arhiva)
Više o

brak

,

muškarci

,

zarada

Brak je za muškarce često tabu tema, a mnogi se sa sjetom prisjećaju dana kad su bili solo i tvrde da im je tada bilo bolje, slobodnima kao ptice.

No, je li to baš tako? Zapravo ne, pokazala su istraživanja koja su utvrdila dvije važne stvari - muškarci u braku imaju više seksa od samaca, a jednako tako i više novaca jer više zarađuju.

U isto vrijeme, oženjeni muškarci godišnje rade prosječno 400 sati više od svojih kolega samaca istih godina, obrazovanja i ekonomskog statusa. Ipak, oni do 30 godina starosti zarađuju prosječno gotovo 16 tisuća dolara više na godišnjoj razini, a u dobnoj skupini od 44-46 godina zarada je veća 18800 dolara.

Za te se novce može kupiti vrlo solidan automobil, a ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je činjenica da veća zarada ne ovisi o obrazovanju.

Razlozi su jednostavni, kažu istraživači - muškarci u braku stvarno sazrijevaju i postaju glave obitelji, stavljaju obitelj na prvo mjesto pa su stoga pouzdaniji i vjerniji radnici koje se nagrađuje boljim prihodima. 

Stoga, ako se još dvoumite oko braka ... nemojte, imate dva vrlo dobra razloga za sudbonosno DA.

17.04.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh