« Žene
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
OPREZNO

Tipovi muškaraca koji su uvijek nevjerni

Našli ste novog muškarca, sve je na prvi pogled sjajno, no nije li možda on jedan od ovih likova za koje se možete kladiti da će biti nevjerni?

Likovi kojima ne treba vjerovati
Likovi kojima ne treba vjerovati (Arhiva)
Više o

nevjera

,

muškarci

,

tipovi muškaraca

,

nevjerni muškarci

Muškarci i nevjera su tema mnogih tekstova i istraživanja, a sažetak cijele priče mogao bi se dati u nekoliko tipova muškaraca za koje se možete mirne duše okladiti da će, dođu li u priliku, biti nevjerni partnerici.

Na prvom je mjestu klasični oportunist, koji u životu uvijek traži pobjedu i dobitak, pa će tako iskoristiti i priliku da dobije broj od zgodne cure, izvede je van i završi s njom u krevetu, iako je trenutno u vezi ili braku. 

>> Nevjera može ubiti muškarce >>

Vječiti dečko je ipak nešto poštenija varijanta, no i takve treba izbjegavati. Popularan, šarmantan i zabavan na prvi pogled, no neozbiljan, neodgovoran i lakomislen čim ga bolje upoznate.

>> Najčešći razlozi muške nevjere >>

Manipulatora možete relativno lako prepoznati - taj će o vama znati više nego vi već na trećem spoju, a "slučajno" će upoznati i vaše roditelje i prijatelje, sve kako bi mogao utjecati na vas. No, istovremeno će to raditi na još nekoliko strana ...

>> 10 znakova partnerove nevjere >>

Zločeste dečke ne treba posebno obrazlagati, jer tu valjda sve znate od samog početka, no naročito morate paziti na cinične seksiste - možda ima puno love, dobar auto i kupuje vam skupe stvari, no istovremeno ne drži do vas nimalo, a takav je i prema ostalim curama koje obrađuje u isto vrijeme.

26.09.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh