« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
JAK I OSJEĆAJAN

Pet tipova muškaraca koji odbijaju žene

Vrijeme je za promjene ako se prepoznajete u jednoj od kategorija koje žene smatraju apsolutno neprivlačnima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

ljubavni odnosi

,

karakter

,

tip muškarca

Gotovo svaka žena ima svoj tip muškarca, naročito kad se radi o izgledu. No, pripadnice ljepšeg spola su istovremeno vrlo izbirljive kad se radi i o karakteru. Pa ipak, neke osobine su univerzalno odbojne većini žena. O čemu se točno radi? Nastavite čitati i saznajte koje to vrste muškaraca žene vole mrziti.

>> Tipovi muškaraca koje svaka žena treba izbjegavati >>

Dominanti. Prošla su vremena kad su društvom dominirali isključivo muškarci, što se smatralo normalnim načinom života. Stoga, ako se nađete u situaciji da pokušavate biti glavni i superiorni pred vašom dragom, moguće je da ćete loše završiti. Žene vole muškarce koje okolina cijeni zbog njihovih osobina, postignuća i vještina, a ne one koji sve rade silom. Prema riječima dr. Chirte Bakshia, indijskog stručnjaka za veze, to i nije čudno jer ženama su potrebni partneri koji će ih poštivati i smatrati ravnopravnima. Što naravno ne podrazumijeva da morate biti mekušci.

>> Što njegovi ljubavni poduhvati stvarno govore o njemu >>

Mačo. Tipični mačo muškarci nisu uvijek sretne ruke. Štoviše, u posljednje vrijeme sve su manje privlačni. Možda izgledaju opako i možda jesu omiljeni na filmu, ali u stvarnom životu priča je sasvim drugačija. Brojne su studije pokazale da mačo muškarci na kraju najčešće završe sami, bez žene i djece. Današnje žene biraju muškarce snažnog fizičkog izgleda u kombinaciji s metroseksualnim navikama umjesto tipičnih mačo sirovih snagatora i frajera. Snažni izvana, meki iznutra - to je dobitna kombinacija.

>> Tipovi frajera koje trebate izbjegavati u širokom luku >>

Seksualno nezasitni. Iako je diskutabilno, općeprihvaćeno je mišljenje da su muškarci seksualno nabijeniji, no kad dođe vrijeme da se odaberu partnera, žene neće pohrliti prema njima. Razlog tomu je što ovaj tip muškaraca stavlja seks na prvo mjesto u vezi, dok je ženama uz to važna romantika i emotivnost. Nije istina da žene žele seks manje. Stvar je u tome da sam seks nije dovoljan. Muškarac mora biti sposoban pružiti puno više od dobre izvedbe u krevetu. Žene uglavnom ne vole biti u društvu muškaraca kojima je seks u svakome trenutku na pameti. Potrebno im je nešto kompletnije.

>> Kako procijeniti muškarca po slici na Facebooku >>

Šovinist. Treba li tu išta reći?

Jezičar. Muškarac koji svako malo koristi sleng ili psovke nije nimalo privlačan. Štoviše, ostavlja dojam sirove, neobrađene budale. Možda u društvu prijatelja zvuči kao frajer, ali time neće osvojiti ni jednu ženu. Ljepši spol voli uglađene, kulturne i pristojne muškarce pa vam psovke i šatro jezik neće biti od koristi želite li se skrasiti.

05.08.2014. 20:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    05.08.2014. 21:24
    I kaj ostaje, homich.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh