« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MYTHBUSTERS

Neobične činjenice o muškarcima

O muškarcima kruže mnogi mitovi i stereotipi koji nisu istiniti, jer u stvarnosti oni rade mnoge stvari za koje se vjeruje da im nikad ne padaju na pamet

Muškarci vrlo često govore Volim te :)
Muškarci vrlo često govore Volim te :) (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

stereotipi

,

mitovi

Muškarci i njihovo ponašanje tema su mnogih istraživanja, jer o jačem spolu kruže razni mitovi koji zapravo nemaju puno veze s istinom. Kad zapravo pitate muškarce određena pitanja, mnogi se na kraju začude odgovorima ....

Tako je, primjerice, tvorenost i osjećajnost normalna stvar u svijetu modernih muškaraca, jer je u anketi magazian Esquire 66 posto ispitanika priznalo da barem jednom dnevno nekome kaže "Volim te"

>> Kako se muškarci zaljubljuju >>

Odgovor o prijateljstvu sa ženama definitivno pobija sve mitove o nemogućnosti muško-ženskog prijateljstva. Naime, 44 posto muškaraca odgovorilo je da ima samo nekoliko ženskih prijatelja, 38 posto tvrdi da im je barem pola prijatelja ženskog spola, a 13 posto je izjavilo da žene čine većinu ili sve njihove prijatelje.

>> Što muškarci uvijek govore >>

Došlo je i do, za neke, šokantnih promjena u ponašanju muškaraca jer je - čak 37 posto ispitanika izjavilo je da ne bi niti malo uživalo u striptiz klubu.

Zanimljiva je i informacija da je 22 posto muškaraca koristilo korektor da prikriju nesavršenosti na licu, a tri posto više njih išlo je na manikuru. Kada znamo da je četvrtina ispitanika priznala da redovito masturbira na poslu, više ne znamo što je to moderan muškarac.

 

19.04.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh