« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
FESTIVAL

Mikleuška Open Air 12. lipnja

Umjetno jezero Mikleuška postat će jezero zabave uz festival elektronske glazbe

mikleuška open air
mikleuška open air (Mikleuška Open air)
Više o

elektronska glazba

,

Kutina

,

američka himna

,

Villareal

,

kupka

Mikleuška open air je glazbeni festival koji se održava već osam godina, a na njemu nastupaju mnogi poznati i manje poznati hrvatski izvođači elektronske glazbe.

Kao potpuno nekomercijalan događaj, uspio je održati tradiciju prvenstveno na entuzijazmu organizacijskog teama, no i zahvaljujući vjernoj publici koja već zna što od Mikleuške može očekivati: cjelodnevni party (do jutarnjih sati) u prirodi s pažljivo odabranim izvođačima, druženje u prirodi, sportske radosti, pristupačne cijene...

Jezero Mikleuška nalazi se blizu grada Kutine. Ovo je deveti po redu festival i mnogi već znaju zašto je ovaj događaj toliko jedinstven.

2007. godine festival je posjetilo oko 2000 gostiju iz Hrvatske, BiH, Slovenije i Srbije. Ova godina posebna je po tome što osim eko akcije (čišćenje jezera i okolice), u prvi plan pada i ona humanitarna strana, u kojoj će se prikupljati financijska sredstva za Ričarda Dobranića.

Uz Ričarda će na eventu nastupati i dvadesetak DJ-a iz cijele Hrvatske.

Festival počinje 12. lipnja u 12 sati te njegov dnevni program uključuje turnire u malom nogometu, odbojci i badmintonu. U slučaju gladi i žeđi gosti se mogu okrijepiti na šankovima sa pićem i hranom.

Za dobru zabavu DJ-i će se brinuti preko cijeloga dana a prava glazbena poslastica počinje zalaskom sunca uz razglas od 15 kW, light show i video animacije u sklopu koje će se premjerno prikazati film sa festivala iz 2007.

Osim poziva na ples ovo je prije svega poziv na druženje i kampiranje uz jezero, budući da je to prostor predviđen za kamping i opuštanje.

Na samome kraju festivala organizirano je zajedničko čišćenje jezera i okolice, te time dolazi do izražaja eko nota festivala. Budući da se o jezeru preko godine nitko ne brine potrebno je upregnuti zajedničke snage te učiniti jezero ljepšim da bi se i dogodine moglo ostvariti još jedno ovakvo zajedničko druženje puno zabave i humanitarnosti.

10.06.2010. 10:18:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh