« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 3 mjeseca
KONCERT

Libar na poziv publike dolazi u SAX 2. travnja

Nakon samo pet mjeseci, grupa Libar ponovno nastupa pred zagrebačkom publikom jer su fanovi bili neumoljivi

Grupa Libar stiže u SAX
Grupa Libar stiže u SAX (Menart)
Više o

grupa Libar

,

klub SAX

Libar, za one koji još nisu upoznali ovaj bend, čini devet članova a publika ih je prepoznala po odličnom repertoaru koji se sastoji od poznatih hrvatskih i stranih pop rock covera. Započeli su karijeru kao „klapa Libar" ali još 2009. godine odmakli su se od klapskog koncepta i postali bend.

Iste godine oduševili su publiku heavy metal obradom pjesme „Pusti da ti leut svira" Đele Jusića a nedugo zatim osvojili su čak tri nagrade na šibenskom festivalu šansone pjesmom „Dite". Radijske postaje su ih prozvale jednim od velikih nada naše glazbene scene, a Libar neumorno stvara i dalje kako bi opravdao očekivanja glazbenih urednika, publike i naravno vlastita. Nedavno su završili  EP izdanje svojeg hit singla «Dite» koje osim spota sadržava i nekoliko remikseva poznatih domaćih imena elektronske glazbe te live verzije ove pjesme.

I ovoga puta će vas oduševiti nevjerojatna koncertna energija te bogat i raznoliki repertoar koji se sastoji od domaćih i stranih pop i rock covera bendova kao što su Red Hot Chili Peppers, Depeche Mode, Muse, Talking Heads, Haustor, Denis & Denis i slični a publika će premijerno uživo moći čuti novi singl „Kukalo" s nadolazećeg autorskog albuma koji se očekuje krajem ljeta.

Cijena ulaznice iznosi 30 kn a možete ju kupiti u pretprodaji na blagajni kluba Sax, svakim danom od 19 sati osim ponedjeljka i nedjelje.

 


02.03.2011. 19:02:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh