« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
VELIKI KONCERT

Letu Štuke i predgrupa Pink Studio u Tvornici

POGLEDAJTE VIDEO - Pridružite nam se na velikom koncertu 22.5. u Tvornici kulture

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

Letu Štuke

,

zagreb-info

,

Pink Studio

,

Kevin Eubanks rođendan

Nakon točno godinu dana od zadnjeg koncerta i s obzirom na mnoge upite fanova (i želje benda), došlo je vrijeme da se zadovolje svi i da Letu štuke ponovno održe veliki zagrebački koncert!

Popularni sarajevski bend Letu Štuke priprema se da zagrebačkoj publici priredi nezaboravni  koncert u Tvornici kulture 22. svibnja!

Predvođeni Dinom Šaranom, Letu Štuke je trenutno jedan od najperspektivnijih bandova koji je svojim kvalitetnim pjesmama osvojio publiku i kritičare.

Popularna power pop grupa Pink Studio bit će predgrupa na velikom zagrebačkom koncertu Letu Štuka! Mladi bend je oduševljen pruženom prilikom i nada se da će ih doći podržati svi njihovi fanovi a da će na koncertu stvoriti i nove.

Senzacionalna power pop skupina PINK STUDIO pravo je osvježenje na domaćoj sceni čije zarazne pjesme osvajaju na prvo slušanje. Nakon predstavljanja singlovima 'Ne/staješ' i 'Infra Inga', te velikog hit singla 'Jutro poslije' (prvo mjesto od Otvorenog radija do MTV Adrije) koje je postalo najnaručivanijom pjesmom od strane slušatelja domaćih radio postaja.

Pridružite nam se na velikom koncertu 22.5.u Tvornici kulture gdje će Vas do ranih jutarnjih sati zabavljati Letu Štuke i Pink Studio

Cijena ulaznica je 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta. Uskoro ćete ih moći osvojiti i na Metro portalu!

04.05.2010. 12:29:28
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh