« Clubbing
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
PLAVI VALOVI

Još jedan ludi 9 8 0 u Aquariusu

Izvadite špricane trapke iz ormara (znamo da ih čuvate) i vidimo u petak 07. svibnja

(Aquarius)
Više o

Aquarius

,

zagreb-info

,

980

,

plavi radio

9 8 0 dobitna je frekvencija plavih valova, ali i naziv najluđe klupske večeri u Aquariusu! Glazbeno-modni spektakl najboljeg od osamdesetih i devedesetih za vas odabiru prekaljeni glazbeni nostalgičari s Plavog radija.

Izvadite špricane trapke iz ormara (znamo da ih čuvate) i vidimo u petak 07. svibnja.

Bilo je to vrijeme kad se kopirao svaki pokret Michaela Jacksona, na kioske se hodočastilo zbog novog Brava, špricane trapke prenosile su se s koljena na koljeno, senzualno šepurenje kukovima a la Axl Rose cure je ostavljalo bez daha, a Vanilla Ice vrlo je brzo fudbalerku skinuo s trona najprodavanije frizure svih vremena. Najbolji frajer nije bio onaj koji je imao najviše love (ili komada), već onaj koji je znao najnovije fore na plesnom podiju. Osamdesete i devedesete jednostavno su imale ono nešto.

Očekuju vas: Bobby Brown, Madonna, Culture Beat, Ace Of Base, Depeche Mode, Snap, Duran Duran, C & C Music Factory, Michael Jackson, KLF, SOS Band, Leila K, Beats International, Soul II Soul, David Bowie, The Prodigy, Eurythmics, Daft Punk, Inxs, MC Hammer, Prince, Vanilla Ice, Tom Tom Club, Snow, Yazoo i mnoga druga rasplesana imena.

Ulaz od 22 sata - 30kn

Osvojite upad na Metro portalu!!!

 

05.05.2010. 13:43:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh