« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
Rođendanski party

Let 3 po ušima!

Punih 2 i pol sata žestoke svirke nije bilo dovoljno raspomamljenoj publici da se umiri

(Purgeraj/Ilustracija)
Više o

Let 3

,

Purgeraj

,

park Ribnjak

Ako slavite rođendan i želite odličan štimung, nećete pogriješiti pozovete li prvorazrednu riječku rock atrakciju.

Tako je Purgeraj povodom svog sedmog rođendana odlučio počastiti svoje posjetitelje žestokim momcima iz Rijeke.

U maloj sobi glazbenog kulinarstva, recepturom koja uvijek urodi plodom, pogotovo kada se slavljenik odluči za idealan omjer publike i izvođača, veselje je počelo oko 23 sata.

Publika se kao hiptnotizirana slijevala prema pozornici, a uvodni govor prigodnih čestitki od strane Letovaca bio je dovoljno dug i kratak da svi zauzmu pozicije za glazbeno šamaranje.

Kao i uvijek, prigodno odjeveni, dečki u crnim lateks odijelima započeli su svoj repertoar pjesmom 'Ne trebam te' s albuma Two dogs fuckin, dajući do znanja da misle ozbiljno.

Nastavljajući niz bisera s albuma El Desperado i Jedina, Prlja se na prve taktove pjesme Mamne baneta transformirao u šarmera u bijelom odijelu. Nakon toga sve je otišlo u pozitivni Honduras, malo zbog Tarzana u Tazi Tazi varijanti, malo zbog Male sobe 3 sa 3.

Ono na što se momci nisu pripremili je masovno oduševljenje na prve taktove pjesme Dijete u vremenu, kada je publika preuzela vodstvo i punih 5 minuta iz petnih žila zamijenila sve članove banda.

Punih 2 i pol sata žestoke svirke nije bilo dovoljno raspomamljenoj publici (umalo rekoh punici :D) da se umiri, pa su momci bili prisiljeni ispuštati poveće količine perja, k(uraca) o čelo, srničica, ciklama i tako redom, sve do pjesme Izgubljeni, nakon koje su se još neko vrijeme čuli povici Hoćemo još!

Sve u svemu, ovaj glazbeno-rođendanski spektakl ostat će u lijepom sjećanju svima prisutnima, a Purgeraju od srca želimo još barem tisuću ovakvih!

Piše: Tanja Čavić
12.05.2010. 12:16:07
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh