« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
FLY! BAR

All Inclusive H3donia Clubbing štedi vaš novac, ali ne i jetru

Pripadnice ženskog roda za 49kn će u sebe moći sasuti cijeli šank, a dečki će za upad morati izdvojiti još stotku

Fly! Bar
Fly! Bar (Kristijan Prskalo)
Više o

Fly! bar

,

noćni život

,

optička varka

,

aramejski jezik

Subote u Zagrebu više nikada neće biti iste i to zahvaljujući ekipi iz Fly! bara koja je odlučila doskočiti besparici i svima nama omogućiti da za malo kuna doživimo vrhunsku zabavu. Naime, od ove subote u tom klubu starta program pod nazivom 'All Inclusive H3donia Clubbing' koji će u potpunosti promijeniti naše izlaske.

Samo u Fly! Baru u mogućnosti ste cijelu noć piti i častiti sve oko sebe za samo 49 kuna. Toliko, naime, plaćaju cure na upadu, a kasnije mogu spremiti novčanik i više ga ne otvarati jer im je tih 49 kuna omogućilo da piju bilo što sa šanka do zatvaranja kluba. Pripadnici jačeg spola na ulazu će morati 'iskeširati' sto kuna više, no jednako tako neće morati potrošiti ni kune više na cugu koliko god da popili.

Za glazbu će biti zadužen legendarni DJ Martyn Negro koji će nas tijekom večeri provesti kroz najpoznatije klupske hitove koji su žarili i palili ljetos po klubovima. Ne sumnjamo da će klub biti dupkom pun, uostalom takav je bio i u četvrtak (pogledajte fotke) kada se za dobar štimung u klubu pobrinuo bend Ritam noći.

Kao i uvijek, na ulazu u Fly! bila je poprilična gužva, što ni ne čudi jer su promotori kluba za posjetiteljice nabavili vrlo vrijedne nagrade. Ako ste i vi željni zabave, obavezno naletite do Fly!-a u subotu i pokrenite revoluciju noćnog života u Zagrebu. Novac sačuvajte za nove krpice i knjige, a vi se za samo 49, odnosno 149 kuna provedite kao nikad u životu.

08.10.2010. 15:07:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh