Horoskop

Rak

rak

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Pogled vam stalno bježi u krivom smjeru u potrazi za pravom ljubavi. Stoga prihvatite pozive prijatelja, mogli biste upoznati neke nove osobe u životu koje će vam više odgovarati. Rakovi u vezi imaju sreće i sve se odvija kako treba, jedino važno je da se ne uljuljkate u sigurnost i pomislite da sve dolazi samo od sebe. Morat ćete se ipak potruditi da vam veza ne upadne u neugodnu rutinu koja bi je mogla I razoriti. Prema tome, budite pažljivi prema partneru i posvetite mu dovoljno vremena da se ne bi osječao zapostavljen i sam.

POSAO: Mogli biste malo intenzivnije putovati ili biti na terenu nego inače, osim toga trebate obratiti pažnju na izdatke. Ako ne budete pažljivi s novcem, lako vam se može dogoditi da potrošite više nego što je prihvatljivo na neke stvari koje su naizgled dobra prilika za ulaganje. Budite naročito oprezni u novim projektima, trebaju biti pažljivo izbalansirani sa financijske strane, jer će svi dodatni troškovi pasti na vaša leđa, a to je ono što vam u ovom trenutku sigurno ne treba. Pamet u glavu, nakon prospavane noći uvijek ste pametniji.

ZDRAVLJE: Stanje regularno, ništa bolje niti lošije od uobičajenog.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Rak - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini

skrolaj na vrh