Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.10.2019. do 31.10.2019.

LJUBAV: Došlo je vrijeme da se suočite sa svojim greškama i prestanete okrivljavati druge za vlastite promašaje. Ovakav pristup omogućit će vam da povratite povjerenje partnera i nastavite dalje razvijati vezu u pozitivnom ozračju. Stoga je gotovo cijeli mjesec vrlo bitno paziti što govorite, jer jako dobro znate da vam je jezik često puno brži od mozga i svakakve stvari vam ispadaju iz usta na način koji niste željeli.

POSAO: Uhvatit ćete ritam i shemu po kojoj će vam sve ići od ruke, što naravno ne znači da možete samo sjediti i čekati da vam novac i nagrade padnu u krilu. Posla imate preko glave, stoga pažljivo dozirajte nove obaveze i projekte. Ipak, nekoliko su vam dana planete naročito sklone u poslovnom smislu, stoga obratite pažnju na prilike koje će vam se ukazati, ne biste ih smjeli propustiti.

ZDRAVLJE: Ovaj ste mjesec skloniji sitnijim ozljedama nego inače, stoga obratite pažnju kako hodate da ne završite u nekoj rupi.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za ugodnu jesen - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini 

skrolaj na vrh