« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
EKSKLUZIVAN PARTY

Harterine delicije na tulumu u Sirupu

Ukoliko ste gladni dobre zabave dođite u Sirup na dobru glazbu i još bolje delicije

(Hartera)
Više o

Hartera

,

Hartera festival

,

zagreb-info

,

Sirup

Hartera, festival koji se može podičiti titulom najboljeg hrvatskog festivala i jednog od 10 najboljih malih festivala u Europi, već se tradicionalno održava drugog vikenda u mjesecu lipnju.

Šesto izdanje Hartere održat će se od 10. do 12. lipnja 2010, a sve svoje ovogodišnje specijalitete festival će ekskluzivno servirati 16. travnja.

Naime, ovoga petka u klubu Sirup Tuborg Green Beat, Hartera Festival i Sirup Klub, uz DJ setove rezidenta Sergeja te specijalne goste Ryana Crossona i Billa Patricka, lansiraju svoje partnerstvo za najbolju zabavu.

Posjetitelji ovog ekskluzivnog partija će na licu mjesta posvjedočiti prvoj objavi niza novih imena, događanja, performansa, pozornica i radionica u kojima će se moći uživati na ovogodišnjoj Harteri. 

Za sve one koji žele da ih u Sirupu pogodi val zabave uz Harteru i Tuborg te DJ setove Sergeja, Ryana Crossona i Billa Patricka ulaz u klub se otvara od 23,00 sata, ulaznica je 50 kuna na ulazu, a Harterine delicije će se moći konzumirati do 6 sati sljedećeg jutra.

15.04.2010. 14:59:53
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh