« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
OSVOJITE UPAD

Wadada Street of Knowledge okupljanje u klubu Masters

Konačno jedan Wadada u digitalnom i elektronskom izdanju koje ste dugo priželjkivali

(LarPlurLar)
Više o

reggae

,

zagreb-info

,

Lar plur lar

,

Wadada Street Of Knowledge

,

Jan Becele

,

Jah Billah

Sve je spremno za peto Wadada Street of Knowledge okupljanje u klubu Masters. Wadada Street of Knowledge je jednomjesečni program pod organizacijskom palicom LAR PLUR LAR zvuka koji su ujedno i domaćini večeri ilitiga Resident Sound.

Ovoga puta povodom 5. obljetnice u goste dolaze DJ-i Jan Becele i Jah Billah koji će proslavu začiniti sa svojim izborom muzike kao sto su reggae, uk roots, dub, dubstep, grime  te digital dancehall!

Konačno jedan Wadada Street of Knowledge u  digitalnom i elektronskom izdanju koje ste dugo priželjkivali.

Ulaznice po cijeni od 20kn možete kupiti samo na ulazu Kluba Maters od 22h kada se otvaraju i vrata kluba.

OSVOJITE ULAZNICE NA METRO PORTALU!!!

Vrijeme početka: 30.04.2010. u 22 sata
Gdje: Klub Masters, Maksimirska bb, Ravnice
Ulaznica: 20kn

JAN BECELE Trip to Zion dj's kolektiv
( www.myspace.com/triptozion  )

Jedan od pokretača i rezident DJ-a DUBstep Klub-a, novog klupskog programa pokrenutog u drugoj polovici prošle godine, promovirajući jedan od trenutno aktualnijih stilova elektronske produkcije, koji se širi poput zaraze i dobija sve više poklonika na globalnoj razini. Član i suosnivač TRIP TO ZION kolektiva koji djeluje na sceni još od davne 2005. godine.

JAH BILLAH Ambasador of dub galactic nations
( www.myspace.com/jahbillah )

Jah Billah je inter-planetarna DUB jedinka koja ostvaruje suradnju s reggae producentima širom planete, non-stop u potrazi za novi ritmovima koji se pretvaraju u digitalne dub avanture. Jah Billah radi sa širokim spektrom glazbenika i izvođača kao što su Haji Mike, Sista Caro, Bandulu Dub, Hornsman Coyote, Dubmatix, Don Goliath, Alien Pimp, Alpha & Omega, Process Rebel, Baga Soundsystem, Popay, Dubar Sound, Vedasara Das... i pojavljuje se na raznim izdanjima poput Open Dub Foundation, Revolutionary Dub Vibrations chapter 1, Step IV (Original Dub Gathering), te u katalozima izdavačkih kuća C-Front Sounds, Dubkraft, Dubstep Division.

LAR PLUR LAR Resident sound
( www.myspace.com/larplurlar )

Domačini i pokretači klupskog programa Wadada Street of Knowledge u Klubu Masters. Ovoga puta za Vas su tu DJ-i RElF te Ras Sale I iz LAR PLUR LAR zvuka koji će uz pomoć mc M.I.S.T.-a natjerati svaku osobu u klubu da prodrma svoje tijelo! Očekuje Vas plesna, močna te ekskluzivna dubplate grime/dubstep selekcija do ranih jutrnjih sati!



14.04.2010. 13:39:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh