Metro-portal.hr

objavljeno 15.04.2010. 14:59:53
EKSKLUZIVAN PARTY

Harterine delicije na tulumu u Sirupu

Ukoliko ste gladni dobre zabave dođite u Sirup na dobru glazbu i još bolje delicije

(Hartera)

Hartera, festival koji se može podičiti titulom najboljeg hrvatskog festivala i jednog od 10 najboljih malih festivala u Europi, već se tradicionalno održava drugog vikenda u mjesecu lipnju.

Šesto izdanje Hartere održat će se od 10. do 12. lipnja 2010, a sve svoje ovogodišnje specijalitete festival će ekskluzivno servirati 16. travnja.

Naime, ovoga petka u klubu Sirup Tuborg Green Beat, Hartera Festival i Sirup Klub, uz DJ setove rezidenta Sergeja te specijalne goste Ryana Crossona i Billa Patricka, lansiraju svoje partnerstvo za najbolju zabavu.

Posjetitelji ovog ekskluzivnog partija će na licu mjesta posvjedočiti prvoj objavi niza novih imena, događanja, performansa, pozornica i radionica u kojima će se moći uživati na ovogodišnjoj Harteri. 

Za sve one koji žele da ih u Sirupu pogodi val zabave uz Harteru i Tuborg te DJ setove Sergeja, Ryana Crossona i Billa Patricka ulaz u klub se otvara od 23,00 sata, ulaznica je 50 kuna na ulazu, a Harterine delicije će se moći konzumirati do 6 sati sljedećeg jutra.

15.04.2010. 14:59:53
http://metro-portal.hr/harterine-delicije-na-tulumu-u-sirupu/37929/