« Clubbing
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci
POČINJE NOVA SEZONA

VIP club otvara se 14. rujna

Preko ljeta bili su vrijedni, uredili prostor i sad otvaraju svoja vrata bogatim programom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Vip club

,

Thank God It's Friday

Ljetu se bliži kraj, što znači da je pravo vrijeme da VIP club otvori svoja vrata i učini sve da vam izliječi postljetnu depresiju uzrokovanu naglim prestankom pohođenja festivala, skrivenih uvalica i raznih ljetnih događanja. Novouređeni prostor otvara se u petak, 14.09.!!!

14.09. PETAK
TGIF (Thank God It's Friday) Mashup 2.0: DJ Chill, Freez, Mayo & Rea
w/ special guest Yesh

TGIF je mash-up večer u kojoj će Vas Vaši DJ-i Rea, Mayo, Freez & Chill provesti kroz široki dijapazon klupske plesne glazbe, od breaksa, hip-hopa i R&B-a, do funka, popa i recentne elektronike. Ovaj veseli četverac može se pohvaliti vrhunskom DJ tehnikom, vještom selekcijom, višegodišnjim iskustvom i nastupima u većini klubova te na najznačajnijim glazbenim festivalima diljem cijele regije, a i šire. TGIF će petkom dovoditi goste i organizirati razne zanimljivosti, a sezonu će otvoriti dragi nam kolega DJ Yesh (JabbaTon, Radio808, Chew The Fat) koji, kad je zabava u pitanju, nikad ne iznevjeri!

Veselite se s nama svakog petka što je napokon petak! :) uz „SUPER FRIENDLY NICE PRICE DRINKS" i to sve do ponoći!!! Let's party!
Upad: 20 kn

15.09. SUBOTA
The boys (and a girl) are back in town!
Radio 808 promo party
Phat Phillie, Frx, Ilko Čulić & Rea

Vratili ste se s mora, ostavili ste sunčane naočale, ručnike za plažu i zaštitne faktore da pričekaju neka bolja vremena iduće godine. Ali mi smo odlučili izbiti vam autumn blues iz glave i prirediti vam sjajan party jer svi znamo da nema boljeg načina za doček jeseni od dobre žurke.
Naši DJ-i su žestoko prionuli poslu i za ovu priliku su vam pripremili opak plesnjak koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima i spremni su vam pokloniti svu pozitivnu energiju potrebnu za savršen ulazak u nove radne pobjede, bez stresa i drame. Godišnji odmor je možda završio, ali party sezona u Zagrebu tek počinje!

Ljeto je bilo dobro prema nama, zaslužilo je da ga veselo ispratimo.
Vidimo se u VIP-u!

Dodatni bonus ***„SUPER FRIENDLY NICE PRICE DRINKS" i to sve do ponoći!!!
Upad: 20 kn

Sneak peek na novosti koje smo vam pripremili u NOVOJ SEZONI!!!

*UTORAK*

ART CLUBBING projekt kojeg su osmislile dvije mlade, kreativne i furiozne trendseterice. One pomiču granice i s lakoćom spajaju nespojivo. Prije dolaska u Vip club utorkom, savjetujemo da se upoznate s njihovim radom.
Bolje prije nego odmah!

*SRIJEDA*

Koncertni dan, pa ukoliko želite svoj zanimljivi uradak podijeliti s nezasitnom kritički nabrijanom publikom, a ne samo sa svojim frendovima, našli ste se na pravom mjestu.

*ČETVRTAK*

SOUNDSET radio vam predstavlja program svojih radijskih DJa, a sve uz brojne goste i premijerna glazbena izdanja. Uskoro više o projektu na Vip club web stranici.

*PETAK*

TGIF (Thank God It's Friday) družina je već uveliko poznata na glazbenoj sceni. Petak je službeni početak weekenda, a zbog DJ quarteta Rea, Mayo, Freez i Chill, on će započeti upravo u Vip clubu.
Tko izgubi dobitak, dobije gubitak!
A da nitko ne izgubi, uvodimo „SUPER FRIENDLY NICE PRICE DRINKS" i to sve do ponoći!!! Let's party!

*SUBOTA*

Želite li saznati kako je sve počelo? Kako je nastao clubbing? Ili gdje su prahipsteri pronalazili inspiraciju za trajnu posudbu košulja i naočala od svojih roditelja?
DISKOTEKA je program subotom, crossover najrazličitijih glazbenih pravaca kojeg kuhaju „Sestre nemilosrdnice" Mare Milin i Vanja Granić, zatim uz nešto drugačiji zvuk ekipa „101crew", a završni elektro začin daje projekt „Black Light".

06.09.2012. 14:04:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh