« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
PARTIJANA

Friction nominiran za najboljeg drum'n'bass DJ-a

Glazbena platforma Tuborg Open Fair za kraj godine pripremila je klupski spektakl uz vrhunsku tehničku produkciju u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo 12. prosinca

Sjajan party u Pogonu Jedinstvo
Sjajan party u Pogonu Jedinstvo (Tuborg Open Fair)
Više o

Pogon Jedinstvo

,

Tuborg Open Fair

,

Friction

Glazbena platforma Tuborg Open Fair za cilj ima obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu, a 12. prosinca 2014. u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo doživjet će klupsku inačicu. U goste s nominacijom za najboljeg drum'n'bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom, uz njega nastupa i Petar Dundov u live izdanju, reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu uživo, kao i najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! CRO uz pratnju Remi iz Elementala.

Friction je jedan od najcjenjenijih drum'n'bass DJ-a i producenata na svijetu, ujedno poznat po tehničkoj preciznosti koju će u Zagrebu pokazati na 4 playera. Vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011. Friction je u utrci za nagradu za najboljeg drum'n'bass DJ-a i ove godine. Suosnivač je sada već kultne etikete Shogun Audio koja se nametnula kao predvodnik drum'n'bass kvalitete.

Etiketa ove godine slavi velikih 10 godina postojanja, te je prema glasovima za Drum & Bass Arena Awards nominirana za najbolju drum'n'bass etiketu. Frictionovi setovi premošćuju razliku između dubljih, soulful, ali i bass zvukova, čime je zaradio horde sljedbenika i zbog čega neprestano nastupa po cijelom svijetu. Kada ne nastupa, vodi jednu od najboljih emisija na BBC Radio 1 posvećenu drum'n'bass zvuku. Uz MC Linguisticsa Friction dolazi u pogon Jedinstvo pokazati surovu energiju drum'n'bassa koja će se naći i na skorašnjem debitantskom albumu.

Jedan od glavnih gostiju večeri bit će i Petar Dundov, svjetski priznati techno mag i ikona domaće glazbene scene, koji u svojim setovima vješto širi poimanje techna i razvija specifičan zvuk. Nakon duže pauze s izvođenjem live seta na domaćem terenu Dundov će pokazati zašto je jedan od najodvažnijih i najoriginalnijih producenata koji inspiriraju svojom glazbom koja ruši granice, miče tijelo i uvlači se u um.

Uz ovaj sjajni dvojac gostuju i tuzlanski reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu na instrumentima uživo, te najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! CRO uz Remi iz Elementala za mikrofonom.

Ulaznice

Ulaznice za ranoranioce su rasprodane. Do 30. studenog ulaznice su u prodaji po 60, a nakon toga 80 kuna. Na dan događaja ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria

17.11.2014. 14:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh