« Clubbing
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
NYE

Playground NYE Croatia Festival predstavlja: Thomas Gold

homas Gold, pravim imenom Frank Knebel, popularni je njemački DJ i producent elektronske glazbe koji njeguje progressive house i tech house stil

Thomas Gold pušta glazbu za Novu godinu
Thomas Gold pušta glazbu za Novu godinu (NYE)
Više o

Playground NYE CROATIA Festival 2015

,

Thomas Gold

Najveći novogodišnji spektakl u regiji: Playground NYE Croatia Festival održati će se 31.12.'14 i 01.01.'15 u Boćarskom domu. Na partyu kojeg ćete pamtiti, nastupit će više od 20 DJ-eva na 2 odvojena stage-a. Svi gosti moći će uživati u svjetski poznatim imenima poput Thomasa Golda za Novu godinu te Marka Knighta za reprizu dočeka

Donosimo životnu priču o svjetski poznatom DJ-u koji će nas uvesti u novu godinu

Thomas Gold, pravim imenom Frank Knebel, popularni je njemački DJ i producent elektronske glazbe koji njeguje progressive house i tech house stil. 

Strogi katolički odgoj, utjecao je na njegov odabir glazbe, Naime, Thomasa je već sa sedam godina u crkvi svirao elektronske orgulje. Interes prema digitalnom sinteszajzeru, kao i strast prema ovoj vrsti glazbe, raso je s njim kroz njegovo konzervativno odrastanje.

Zahvaljujući svom predanom radu u crkvi, Thomas je već sa 15 godina kupio svoj prvi sintesajzer.

Mlad i nadnaravno talentiran vrlo je brzo osmislio svoj vlastiti glazbeni stil. Fuzija house i elektronske glazbe etiketirala ga je kao zanimljivog izvođača. Tako da i ne čudi činjenica što je vrlo rano počeo surađaviti sa svjetski poznatim imenima poput: CR2 (UK), Ministry of Sound (UK i Australija), positive (UK), Nero / Joia (Švedska), Vendetta (Španjolska), Cyber ​​& Scorpio (Francuska), Time (Italija), Universal (SAD) Egoiste (Švicarska).

VIDEO/POZIV Thomasa Golda na Playground NYE Croatia Festival:

13.11.2014. 16:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh