« Clubbing
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci
Clubbing

DJ David Guetta u porečkom Byblosu

Fotografija vijesti
Više o

Byblos

,

David Guetta

,

Just A little More Love

Sve što je lijepo kratko traje. Tako se i godišnje doba u kojem se danju brčkamo u moru, a noću plešemo do iznemoglosti bliži kraju. No, ne brinite. Pred nama je još puno odličnih partyja na kojima ćete najbolje napuniti baterije za nove radne pobjede. Jedan od takvih na repertoaru je večeras.

Mjesto radnje – Poreč, diskoteka Byblos. Glavna zvijezda – David Guetta, DJ koji slovi za jednog od najljepših predstavnika elektronske glazbe u svijetu. Ljepuškasti Guetta rođen  je 1967. godine u Parizu. Sa 13 godina počeo je miksati svoje prve vinile, a već sa 17 radio je kao DJ u pariškom klubu Broad.

Sa 13 godina počeo je miksati svoje prve vinile, a već sa 17 radio je kao DJ u pariškom klubu Broad. Francuska ga zove svojim ‘najvećim house umjetnikom’. Karijera mu je krenula uzlaznom putanjom kada je 2001. njegov mega-hit ‘Just A little More Love’ zauzeo prvo mjesto na svim glazbenim ljestvicama u zemlji. Uslijedio je hit za hitom. 2005. Guetta predstavlja tržištu pjesmu ‘The World Is Mine’ koja je potpuno zaludila cijeli svijet. Najbolji dokaz tom globalnom oduševljenju je činjenica da se ta ista pjesma i danas pušta na partyjima i još uvijek izaziva vrisak i pljesak publike.

Na svojim nastupima Guetta svira apsolutno sve – od housea preko techohousea i electra do garagea, a prošle godine časopis DJ Mag proglasio ga je najboljim house DJ-om na njihovoj godišnjoj top listi. U Hrvatskoj je rado viđen gost, a svirao je u vodičkoj Haciendi, zagrebačkom Galleryju i porečkom Byblosu. Što nas još očekuje ovaj vikend? Splitski Hemingway večeras će protresti ‘bomba’ u obliku  DJ-a i producenta Olliea Goedickea, čiji je prvi singl ‘D.O.N.S. - Drop The Gun’ postao veliki klupski hit.     

U subotu (9. kolovoz) u Heiniken Club Deep u Makarskoj nastupiti će DJ Dareen Emerson. Na ovom eventu očekuju vas brojna iznenađenja i nagradne igre.

Volite li žešću glazbu, nikako nemojte propustiti koncert grupe Iron Maiden koja će 10. kolovoza (nedjelja) protresti splitski Poljud. Znači, ovaj vikend za svakoga ponešto. Iskoristite ga!

Piše: Piše: Iva Novak
08.08.2008. 23:15:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh