« Clubbing
objavljeno prije 15 godina i 10 mjeseci

Clubbing

PREPORUKA -  Joe T. Vanelli 22. 8., Hacienda
PREPORUKA - Joe T. Vanelli 22. 8., Hacienda
Više o

Hacienda

,

Atlantis Summer Challenge

,

Joe T. Vanelli

,

Paolo Barbato

Gotovo je, gotovo. Ipak, nemojte se previše žalostiti jer tulumi neće prestati završetkom ljeta. Oni će se samo preseliti u dobro poznate gradske klubove diljem Hrvatske. No, dok se to ne dogodi, uživajte u partyjima koji će se održati u narednim danima. Ovaj vikend na repertoaru su sljedeći eventi: u opatijskom Hemingwayu gostuje jedan od najvećih talijanskih DJ-a Paolo Barbato, a Haciendu će poharati ‘elektronski val’ u obliku Joe T. Vanellija. Ako vas zanima skate kultura, nikako ne propustite festival Atlantis Summer Challenge koji je u tijeku, a završava u subotu (23. kolovoza).

Talijan Paolo Barbato u Hemingwayu

Polako se bliži kraj ljetu što znači zbogom morskim radostima i ljenčarenju, ali nikako ne zbogom cjelonocnim partyjima koji su nam toliko dragi. Ok, možda će se zabava ponovno preseliti s Jadrana u kontinentalni dio zemlje, što je, ruku na srce, najmanji problem jer dobra zabava je uvijek dobra zabava bez obzira na mjesto događanja.

No, dok se to ne dogodi, još uvijek nam ostaje uživati u veselicama diljem zemlje od kojih ovaj vikend izdvajamo sljedeće: U opatijskom Hemingwayu u subotu gostuje jedan od najvećih talijanskih DJ-a, Paolo Barbato koji je svoju glazbenu karijeru započeo prije čak tridesetak godina. U svojoj bogatoj karijeri nastupao je sa brojnim facama poput Frankiea Knucklesa, Satoshija Tomiieja, Marshalla Jeffersona itd. Barbata prati glas jednog od najsimpatičnijih house DJ-a koji od svakog svog nastupa napravi pravi show, a najbolji dio je da, unatoč iskustvu i kvaliteti, još uvijek nije poprimio ‘zvjezdane’ manire pa nastupa svugdje - od najgore rupe do elitnih klubova kao što je primjerice Pacho. Početak partyja u Opatiji je u 16 h, a prije Barbata nastupiti ce DJane Kali iz Zagreba.

U Haciendi večeras nastupa Joe T. Vanelli, DJ, remikser, producent i radio voditelj. Vanelli je kreator emisije ‘The Best of Supalova’ koja je stekla veliku popularnost pa od 2006. godine Joe ima svoju istoimenu večer u milanskom klubu Shocking. Nastupao je u Meksiku, Americi, Parizu, Londonu, Berlinu, Ibizi...

Još jednom vas podsjećamo da je jučer u Zagrebu počeo Atlantis Summer Challenge koji će trajati sve do subote (23. kolovoza).

Riječ je o festivalu skate kulture koji je prvi put održan u rujnu 2007. godine, a ove godine je dignut na novu razinu pa će, medu ostalim, posjetiteljima pružiti filmski, glazbeni te natjecateljski uvid u skate kulturu…Večeras vas očekuje sljedeći raspored:  open session (17 h), 1. kvalifikacije za skejtere starije od 17 godina (18 h), finale za skejtere mlade od 17 godina (19 h), 2. kvalifikacije za skejtere starije od 17 godina (20 h). U 22h počinje after party.

Piše: Piše: Iva Novak
22.08.2008. 21:05:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh