« Clubbing
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Clubbing

PREPORUKA -  Astralis 29. 8., Aquarius, Zg
PREPORUKA - Astralis 29. 8., Aquarius, Zg
Više o

Bakaga bar

,

DJ Michi Lange

,

Astralis

Bilo ljeto ili zima, gostovanja uvijek ima. Točno tako. Iako je ljeto pri kraju, razloga za tugu nema. Gradski klubovi možda nisu atraktivni kao oni na Zrću, ali to ne znači da je u njima zabava manje kvalitetna. Primjerice, splitski Hemingway večeras će ugostiti poznatog njemačkog DJ-a Michija Langea koji se glazbom bavi od 13 godine. Zagreb će disati u znaku, po mnogima, ‘partyja nad partyjima’ - Astralisa, a mi vas podsjećamo i na veliko otvorenje novouređenog Bakaga bara. Osim dobrih RnB hitova, bitno je spomenuti kako će cijelu noć cuga biti besplatna. Ipak, pripazite da vas alkohol na račun kuće ne oduševi previše, pa da cijelu večer, umjesto na podiju, provedete u WC-u.

Njemački DJ Michi Lange dolazi u Split 

Mikend  će biti u znaku jako dobrih partyja pa dobro proučite naše najave kako bi uživali (ako je vjerovati meteorolozima) u posljednjem ljetnom vikendu. Ovaj put odlučili smo se orijentirati na događaje u Splitu i Zagrebu.  U splitskom Hemingwayju večeras će nastupiti njemački DJ Michi Lange koji iza sebe ima zaista impresivan životopis. Lange je otkrio svoju strast prema električnoj glazbi u dobi od 13 godina, kada je na dar dobio sintesajzer.

U ranim devedesetima pretvorio je podrum svojih roditelja u studio, a nedugo zatim producirao je isvoju prvu ploču ‘Giant EP’, izdanu pod imenom ‘Altered States’. Osim što je producirao remixeve velikih zvijezda poput Mary J. Blige, Jamiroquai i Mariah Carey, producent je velikog hita ‘Brothers and Sisters’ koji je 1999. bio br.1 u svim svjetskim klubovima od Ibize do Irske. 2002. godine uslijedio je hit podjednakog učinka – ‘Louder than Words’. Michi je d.j. već više od 10 godina, a njegovu kvalitetu i uspješnost dokazuje činjenica da je bio rezident house kluba ‘Front’ u Hamburgu koji je poznat i izvan granica Njemačke.

U ranim devedesetima Lange je pretvorio podrum svojih roditelja u studio, a nedugo zatim producirao je svoju prvu ploču ‘Giant EP’, izdanu pod imenom ‘Altered States’.

Kroz sve ove godine nastupao je u mnogim europskim zemljama, ali isto tako i u Kanadi i SAD-u. Uz Langea, splitsku večer začiniti će i rezident tamošnjeg Hemingway Bara DJ Joe 2 Shine. U Aquariusu u Zagrebu petak je rezerviran za kultni Astralis. Veselica će se odvijati na dva floora.
Na Progressive i minimal flooru svirati će Ludvig, Hrvoje Golubić i Go Cut, a na Techno Flooru - Keops, Mary i Utilizer. Cijena ulaznice je 50 kuna, a za članove Astralis sms liste 30 kuna. Zagrepčani i Zagrepčanke u subotu (30.kolovoza) neka krenu put novouređenog Bakaga bara koji slavi veliko otvorenje. Svirati će RnB glazba, a kao poklon  vjernim posjetiteljima vlasnici su odlučili da svi koji dođu mogu piti bilo koje piće na račun kuće i to cijelu noć.

Biti će tu još svega, među ostalim, besplatni catering, nagradne igre, novi light&sound sistem itd.

Piše: Piše: Iva Novak
28.08.2008. 23:18:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh