« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
SVI U PURGAČ

Bogato ispunjen tjedni program Purgeraja

Osim već tradicionalnog party tjedna u Purgeraju, u srijedu dolazi Herr Paschulke, deveteročlana atrakcija iz Essena

Purgeraj
Purgeraj (Purgeraj)
Više o

Ribnjak

,

Purgeraj

,

skakavac

,

Take me out

,

Iva Marić

,

hrvatsko velepslanstvo

,

3. listopada

,

rođeni 3. listopada

,

EP u nogometu

PONEDJELJAK 27.09.2010. | 22h | 0kn
Chill out  - slušaona

Glazbeni program koji pristaje svim vremenskim uvjetima!!

Ljeto je gotovo, vrijeme se kvari a ponedjeljak i dalje ostaje crna točka društvenog života prosječnog pojedinca. Umjesto da ostanete doma, dođite na neobvezujuću cugu u klub Purgeraj koji nudi alternativu - chillout zonu u savršenom ambijentu parka i u strogom centru Zagreba.

chill.jpg
Chill Out!

Anonimni obožavatelji nu jazza, trip-hopa, soula, electro jazza i slične uhu ugodne glazbe će samo za vas kreirati plejliste kako bi vam ublažili efekte najomraženijeg dana u tjednu.

Program počinje u isto vrijeme kada i happy hour!

UTORAK 28.09.2010. | 22h | 0kn
Bass Wars - dj's Yesh aka Snobby Dick & Mikey Walsh

Utorkom su u Purgeraju na rasporedu ratovi basova! p.s. Samo za najotpornije uši.

Utorak je, sad već tradicionalno rezerviran za bass wars-e, program namjenjen ljubiteljima dnb-a, dubstepa i sličnih elektronskih pravaca koje ne pokriva sada već svima dobro poznati Pop Up! Kako je ime inspirirano Star Wars sagom, prva i jedina tema ovog partya upravo su dotični filmovi, koji će biti inspiracija pri uređenju Purgeraja utorkom, a nadamo se i vama koji ćete se pridružiti u odjevnim kombinacijama.

Na vama je da dođete provjeriti.

SRIJEDA 29.09.2010. | 22h | 20kn
Skakavac -  Herr Paschulke (ger)

There's a shortcut to freedom - DANCE! je lajtmotiv ove deveteročlane atrakcije iz Essena! Društvo će im praviti domaći dečki iz October Light benda.

Neslužbeni ambasadori iz Essena (Ruhrgebiet) - europske metropole kulture 2010. godine su se uputili na glazbeno putovanje od Njemačke do Turske, a neizostavna stanica na tome putu je i zagrebački Purgeraj.

Proeuropski nastrojeni glazbenici stvaraju pravu europsku glazbu te joj dodaju dašak internacionalnosti originalnom izvedbom na 5 različitih jezika, a mješavina funk, ska i balkan zvukova jednostavno potiče na ples. Dinamični klinci (kako ih od milja možemo zvati pošto je prosječna dob članova benda 24) planiraju protutnjati kroz Balkan i prenijeti ljudima revolucionarnu snagu „let's dance!" oslobodilačkog pokreta.

herr.jpg
Herr Paschulke

Ovaj glazbeni izazov je namjenjen samo onima dobre fizičke spreme; Gospodin Paschulke dolazi naoružan samo instrumentima, dodatnim baterijama za pojačalo i punim autobusom entuzijazma.

Kako se dotični gospodin ne bi osjećao usamljenim, društvo na pozornici Purgeraja će mu praviti međimurska ska rock atrakcija pod imenom October Light, sastavljena od 5 talentiranih prezimenjaka (Horvat). Sviraju pulsirajući Ska ritam vješto ukomponiran s elementima moderne rock glazbe. Čvrsti zvuk, pozitivna energija, prodorne trube i duboki tekstovi sigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

ČETVRTAK 30.09.2010. | 22h | 0kn/15kn nakon ponoći
Take me out! - dj Nick Apaurin

Stilizirani indie-rock party koji je pomladio Purgeraj!!

Stilizirani party indie-rock i electro glazbe koji dupkom puni Purgeraj uz: Joy Division, The Smiths, Oasis, Klaxons, Arctic Monkeys, Killers, REM, Motley Crue, Sonic Youth...

PETAK 01.10.2010. | 22h | 0kn/15kn nakon 22h
Rocketa - Triforce Crew

Ljeto u Purgeraju je iznjedrilo Rocketu - glazbenu večer rock glazbe u novom ruhu!

Rocketa je ljetos lansirana u svemir. Zvjezdana flota pristigla iz Alfa, Delta i Gama kvadranta u našu galaksiju zove se TriForce crew (iliti Mirko, Marko i Matija). Izuzetni moćnici s najboljom arhivom rock glazbe.

Od Beatlesa i Stonesa, preko Pipsa i Štuka do Zepellina i Ejsidisija. Očekuje vas pravi rockerski holodeck na floru. Ne treba tu puno mudrovati, Kapetan i njegovi poručnici su vješto istrenirani i znaju doskočiti u svakom trenutku. Valja svjedočiti prvom lansiranju Rockete jer ako niste imali prilike vidjeti Juraja 1961., nema razloga da ovo propustite.

Repertoar TriForce crew-a podrazumijeva: Billy Idol, U2, Red Hot Chilli Peppers, Abba, Roxette, Dire Straits, AC/DC, The, Who, R.E.M., Bryan Ferry, Beach Boys, The Cure...

Program počinje u 22h, ulaz 15kn poslije 22h!

 

purgeraj.gif

 

SUBOTA 02.10.2010. | 22h | 0kn/15kn nakon 22h
Dancefloor Massive - DJ DžonSkaVolta

DžonSkaVolta, jedan od osnivača i organizatora Skaville festivala, prvog međunarodnog ska festivala u Hrvata i regiji ponovo trese, lupa i udara po Purgeraju!

Njegova selekcija svodi se na slobodoumno prožimanje žanrova i ritmova pod zajedničkim nazivnikom plesa. Ska je u srži i korijen njegove glazbe, bio to rocksteady, 2tone ili ska-punk, a koji nadopunjuje začinjenim modernim world music/gypsy/latin/jungle/patchanka ritmovima.

No, to je samo djelić jedne mnogo veće priče jer vaš selektor osluškuje želje, gibanja i ukus publike pa svoju selekciju širi u neslućene razmjere. Razuzdani tulum, dernek, štalu ili jednostavno rečeno - partijanu sa dušom u spontanoj izvedbi koju osiguravaju emocije koje se rađaju kako party odmiče u svoj vrhunac.

27.09.2010. 14:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh