« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
KAKO JE BILO..

Seksi party tjedan u Fly!-u

POGLEDAJTE GALERIJU - Završio je još jedan ludi tjedan u Fly! Baru, nadamo se da niste propustili

Fly! Honeyz
Fly! Honeyz (Fly! Bar)
Više o

izlasci

,

Fly! bar

,

noćni život

,

tulum

,

Rock in Rio

,

optužnice iz Srbije

Zagrebački Fly! Bar postao je najpopularnije okupljalište u metropoli. Naime, zabava tamo počinje već srijedom, a završava ponedjeljkom u ranim jutarnjim satima. Ovisno o danu u tjednu, svatko za sebe može pronaći pravi užitak.

Prošlog je tjedna najluđi party u Fly! Baru počeo novim programom gdje su za dizanje atmosfere na vrhunac bile zaslužne Fly! Honeyz, odnosno seksi stjuardese odjevene u izazovno Victoria's Secret rublje. 

Curke su uspjele u svom naumu i brojne goste zagrebačkog Fly! Bara nagovorile na svakakve poroke. Čini se da im to nije predstavljalo nikakav problem jer već sami pogled na njih pozivao je na nešto zločesto i 'grešno'.

img_7266_medium__300.jpg
Fly!

Čini se da su se ove 'stjuardese' vrlo lako uživjele u ulogu seksi provoditeljica reda jer je malo tko odbio s njima ispiti čašu do kraja te se na taj način opustio za let na koji ih je svojim ritmovima odveo poznati zagrebački DJ Makro Polo. 

Iako su Fly! Honeyz iskakale iz mase zbog svojih seksi outfita, teško bismo mogli reći da su bile primamljivije od ženskog dijela ekipe koja se okupila u Fly!-u. Već sad možemo reći kako su zgodne cure postale zaštitni znak ovog kluba jer su Fly! okupirale i u četvrtak u sklopu djevojačke večeri gdje se svim djevojkama do ponoći točila besplatna votka, a za njihove vizualne ugode pobrinuo se striper. 

Ništa manje vruće i zabavno nije bilo ni u petak i subotu. Kako je proteklog tjedna bilo u Fly!-u provjerite u fotogaleriji koju smo samo za vas pripremili. Naravno, ne propustite i sami biti dio najluđe zagrebačke zabave koju za vas priprema Fly! bar i to gotovo svakog dana u tjednu.

27.09.2010. 14:43:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh