« Clubbing
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
STINKING LIZAVETA

Američka instrumentalna rock atrakcija dolazi u Zagreb

Očekujte sulude improvizacije, nemilosrdne ritmove i debeli groove

(MySpace)
Više o

rock

,

zagreb-info

,

Stinking Lizaveta

,

Tarentatec

,

Stonebride

,

Centar Medika

U utorak 16.03. u zagrebačkom Autonomnom Kulturnom Centru Medika koncert će održati američka rock atrakcija Stinking Lizaveta. Uz njih na pozornici će se ukazati i odličan njemački bend Tarentatec te iskusne domaće snage Stonebride.

Nazvan prema nijemom liku iz kultnog romana Braća Karamazovi, Stinking Lizaveta već petnaest godina plijeni pažnju virtuoznošću i strašću kojom izvode svoju glazbu.

Braća Yanni (gitara) i Alexi (bass) Papadopoulos te iznimna bubnjarka Cheshire Agusta u Zagreb dolaze predstaviti svoj nedavno izašli šesti studijski album nazvan Sacrifice And Bliss (Monotreme Records).

Na svojim live nastupima redovito ostavljaju publiku u ekstatičnom raspoloženju i uz to pobiru hvalospjeve kritičara koji pokušavaju definirati žanr u kojeg bi strpali njihovu verziju žestokog rocka. Zaljubljenici su u progresivni metal kojeg spajaju sa jazzom, a ne boje se biti sirovi, direktni i glasni.

Nisu bez razloga jedan od najdražih bendova Steve Albinija! Ako ste umorni od banalnih i bezličnih bendova koji danas preplavljuju metal onda će vam blistava žestina Stinking Lizavete vratiti vjeru u rock and roll. Očekujte sulude improvizacije, nemilosrdne ritmove i debeli groove. Svakako provjeriti!

Upad 40 kuna, početak u 20 sati.

15.03.2010. 15:20:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh